TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Anna Bergendahl bryter tystnaden om hemliga kärleken

26 dec, 2018 
https://image.hant.se/image-4973907?imageId=4973907&width=1320&height=689
Hans & Anna Shimoda
Anna Bergendahls pojkvän
Efter år av tystnad bryter Mello-aktuella Anna Bergendahl tystnaden om sin stora kärlek. ”Vi är kära och lyckliga”, säger hon till Hänt.
Annons

Det har gått tio år sedan sångerskan Anna Bergendahl, 27, slog igenom i Idol. Två år senare tävlade hon i Melodifestivalen med ”This is my life”. Anna vann hela tävlingen, men i Eurovision Song Contest gick det allt annat än bra då hon som första svenska representant inte lyckades ta sig till finalen. Men idag är det en parentes och under åren som gått har hon börjat utbilda sig till läkare som sin pappa och gett ut musik vid sidan om.

Nu ska Anna göra comeback i Melodifestivalen med låten ”Ashes to Ashes” skriven av Anna själv tillsammans med veteranerna Bobby Ljunggren och Thomas G:son.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har ju haft ett fantastiskt år med mina låtar så egentligen har jag redan haft en comeback. Men sedan blir det ju också en comeback i ”Melodifestivalen”. Det känns helt otroligt. Vi har en väldigt stark låt. Jag kan inte vänta, kan inte bärga mig, säger Anna när vi träffar henne på galapremiären av filmen Mary Poppins.

Annons

Anna om pojkvännen Kristoffer

Anna förklarar att hon mår jättebra och att hon är på en bra plats i livet. Privat är hon nämligen tillsammans med musikern Kristoffer Eriksson som hon också jobbar tillsammans med. En relation som hållits hemlig tack vare Annas mediala frånvaro de senaste åren.

– Jag är sambo och vi har bott ihop i tre och ett halvt år. Det är jätteroligt. Vi är kära och lyckliga, förklarar Anna förälskat.

Är ni möjligtvis förlovade?

– Nej, inte ännu.

Hur är Kristoffer som pojkvän?

– Jag vill inte prata så mycket om honom, men för mig betyder han jättemycket och vi har det bra!

Anna ska alltså hoppa på det musikaliska tåget igen, men studierna till läkare är ännu inte riktigt färdiga.

– Jag har kommit halvvägs. Det är två och ett halvt år kvar, men jag kommer absolut att fullfölja det.

Sedan är du läkare och Mello-stjärna. Vad kommer du att prioritera?

– Jag hoppas kunna kombinera det, jobba halvtid som läkare och kanske turnera på något sätt.

FOTO: IBL, Instagram

Annons