Anna Ankas stora ilska mot Gunilla Perssons beteende

Anna Ankas ilska mot Gunilla Persson

Anna Anka riktar hård kritik mot realitykollegan Gunilla Perssons beteende.
Nu går hon så långt att hon i en ny intervju attackerar Gunilla och hävdar att hon är farlig.

Anna Anka, 48, och Gunilla Persson, 61, är två av Sveriges mest folkkära och kontroversiella tv-profiler. De båda är två återkommande namn i TV3:s Svenska Hollywoodfruar och brukar inte skräda sina ord.

Nu är båda aktuella i norska kändisprogram; Gunilla Persson i kändisversionen av Farmen, och Anna Anka i Camp Kulinaris där kändisar försöker driva en restaurang och laga mat.

I en intervju med norska sajten Nettavisen avslöjar Anna Anka att hon hade ett stort krav på produktionen innan hon tackade ja – löftet att Gunilla Persson inte skulle vara med.

– Jag kommer aldrig att vara med i ett program där Gunilla Persson är med i. Det är det första jag frågor om när jag får en förfrågan. Det är antingen hon eller jag, säger Anna Anka.

Därför lämnade Gunilla Persson Farmen

Gunilla Persson lämnade häromdagen Farmen-inspelningen under dramatiska former. Orsaken var att Gunillas mamma Iris hälsa försämrats och hon ville resa hem till USA för att vara vid hennes sida. Anna Anka skräder inte orden när det kommer till händelsen.

– Folk är så trötta på henne. Det finns ingenting som är intressant kring henne. Hon skrek och betedde sig i alla säsonger av Svenska Hollywoodfruar, och det är samma skit om och om igen att hennes mamma är döende. Hennes har hållit på att dö i tio år nu, säger Anna.

kHon går så långt i sin attack mot Gunilla Persson att hon påstår att det är skadligt för unga personer att se på kollegans beteende.

– Bara inte unga relaterar sig med Gunilla. Jag tycker att hon är en dålig förebild. Hon får unga till att tro att man blir mer känd om man är galen och dum. Mina barn hade aldrig fått lov att se Gunilla Persson på tv, säger hon.

Gunilla Persson om mamma Iris hälsa

Gunilla Persson har själv tagit del av kritiken som Anna Anka riktar mot henne och besvarar i samma artikel det som sägs om henne.

– Jag har tagit han om mamma i alla år och för det är jag en god människa. Hade jag inte gjort det så hade hon inte levt idag.

Gunilla Persson passar dessutom tillbaka kritiken mot Anna Anka och menar att hon kastar sten i glashus med de hårda orden. De två har enligt Gunilla ingen kontakt eller relation idag trots att de spelat in samma realityserie tillsammans i flera år.

– Det är Anna Anka som är farlig, säger Gunilla Persson.

FOTO: Olle Sporrong/TT, Robin Lorentz-Allard/TT