Anna Ankas nya besked om barnen – efter familjetragedin

Anna Anka och barnen Elli och Ethan

Anna Anka har inte träffat sina barn på flera år.
Men nu avslöjar hon hur framtiden kommer se ut med dem, och hur det kommer påverka maken David Johansson.
Allt om Anna Anka
Slå på ljud

För drygt tre år sedan förlorade Anna Anka, 48, vårdnaden om sina barn Ethan, 13, och Elli, 17.  Vårdnadstvisten om barnen brakade lös kort efter skilsmässan från exmaken Paul Anka, där Anna bland annat anklagades för misshandel. Anklagelser hon helt friats från, men trots det har papporna till barnen idag barnen på heltid.

– Rädslan att bli anklagad igen för falska anklagelser är anledningen till varför jag inte vågar ta någon kontakt, berättade Anna Anka för Hänt ifjol.

Istället har hon satt sitt hopp till att återförenas med barnen när de fyllt 18 år och är myndiga, vilket innebär att deras biologiska pappor inte längre har samma inflytande.

Anna Anka har sedan några år träffat en ny kärlek i svenska David Johansson, 28. De två bor tillsammans i Los Angeles och för inte längesen tog de relationen ett steg längre och gifte sig.

Paret har tidigare haft en dröm om ett gemensamt barn, men i november meddelade Anna att de tvingades ge upp den drömmen.

Anna Ankas barnbesked med maken David

– Vi har undersökt om IVF och har besökt den bästa kliniken i Los Angeles. Men chansen är minimal att det ska bli något, och det kostar enorma summor som vi tycker känns onödigt med så minimala marginaler och chanser att det ska lyckas, säger hon.

Just nu är Anna Anka aktuell i kändisprogrammet Camp Kulinaris i Norge, och i samband med det har hon gjort en intervju med Nettavisen. Där berättar hon hur de tänker kring barnfrågan i framtiden.

– Jag är tacksam för att jag har två barn, David kommer bli pappa, förr eller senare när de kommer tillbaka. De ska ha barn i sin tid, så det är inte det att jag och David kommer att ha ett liv utan barn, säger Anna Anka i intervjun.

”Tacksamhet för tiden med barnen”

Paret satsar just nu fullt ut på det nystartade livsstilsföretaget Anna Anka Wellness, där de hjälper sina kunder både fysiskt och psykiskt. Och det var just förlusten av barnen som fick henne att starta företaget med maken:

– Anledningen att jag gjorde det var tragedin som hände med barnen. Jag ville lära mig vad som hände och varför, säger hon.

Det har krävt många timmar samtal för Anna Anka för att komma till en acceptans över att barnen nu bor med sina pappor.

– Jag fick lära mig tacksamhet för tiden med barnen, och att ha tålamod den här tiden vi inte är tillsammans, säger Anna Anka.

Just nu ser hon dock med optimism på framtiden och tror på att allt kommer att bli bra.

– Framtiden är väldigt ljus för oss, säger Anna.

FOTO: TT, Privat

FRÅN FÖRSTASIDAN