Anna Ankas nya attack mot fruarna – TV3:s ord om bråket

Anna Ankas nya attack mot fruarna – TV3:s ord om bråket

I kvällens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar på TV3 fortsätter bråket som skapat rubriker redan förra veckan. Nu berättar kanalen själva om bråket och vilka åtgärder som produktionen vidtagit efter kritiken.

Förra veckans program av Svenska Hollywoodfruar slutade med ett storbråk som chockade tittarna. Tv-fruarna hade samlats för att genomföra en pressfotografering inför säsongspremiären – men istället fick tittarna se hur Anna Anka, 47, attackerade Elena Belle, 32, verbalt och anklagade henne för att vara en dålig mamma. Men det stannade inte där, Anna Anka kallade även Elena för “hora” och krävde att tv-frun Sofie Prydz skulle “hålla käften” ett flertal gånger.

Susanne Nylén, presschef för Nordic Entertainment Group där TV3 ingår, bekräftade för Hänt efter förra veckans avsnitt att de tvingats gå in och avbryta bråket mellan Anna Anka och Elena Belle – något som visas i tisdagens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar.

Anna Anka har tydliga krav under fotograferingen; hon ska stå i mitten av tv-fruarna. Problemet som påvisas för henne är att de är fyra personer som ska vara med i bilden, med andra ord kan ingen stå i mitten. Till slut går Anna Anka med på att hon tillsammans med Maria Montazami står i mitten, medan Sofie Prydz och Elena Belle får stå i bakgrunden.

Men trots att hon tillsynes får som hon vill fortsätter pikarna mot Elena Belle:

– Hon får täcka upp, för jag ska inte ha nån jävla patte… säger Anna Anka och blir avbruten av Elena Belle:

– Ja, för den kan explodera, säger hon sarkastiskt.

– Ja det kan den så mycket silikon du har i den, säger Anna Anka och fortsätter:

– Tills hon har satt på sig den är jag inte med i bilden, säger hon och går demonstrativt bakom kameran.

De andra tv-fruarna ser märkbart påverkade ut av situationen. Framför allt när det visas hur Anna Anka vägrar lyda Susanne Nyléns direktiv om att ta ner en arm.

– Varför känner du att jag måste täcka mig, frågar Sofie Prydz.

– Skit du i vad jag måste göra. Vill du vara med håll käften eller så kan du gå av, säger Anna Anka.

TV3:s ord om Anna Anka efter bråket

Anna Ankas hårda attack mot Elena Belle i förra avsnittet fick tittarna att gå i taket och rasa mot TV3. Skarp kritik riktades mot kanalen för att bråket överhuvudtaget visades i programmet.

 ”Mår illa av kvällens avsnitt, tycker det är riktigt dåligt att tillåta och filma sånt beteende”, skriver en person.

”Såg kvällens avsnitt och jag kan inte förstå hur TV3 kan tillåta mobbning. Hur kunde detta tillåtas? Att ingen i redaktionen stoppade detta när det filmades. Och vem godkände denna scen när programmet klipptes? Fy!”, skriver en tittare.

Inför säsongsavslutningen säger Susanne Nylén att man tagit till sig tittarnas åsikter.

– Vi har sett över programmet efter förra veckans kritik. Vilka förändringar som eventuellt har gjorts är inget vi kommenterar, säger hon i ett meddelade till Hänt och fortsätter:

– Det uppstod en konflikt mellan de medverkande och den visas i programmet. Vi har haft en dialog med Anna Anka och Elena Belle och de har som vanligt fått se avsnittet innan och är okej med att detta sänds.

Under tisdagens program får tittarna se hur presschefen själv kämpar med att få tv-fruarna att samarbeta under pressfotograferingen. Något hon nu kommenterar:

– Fotograferingen var en stor utmaning och svår att få ihop då det var en infekterad stämning sedan tidigare, men vi lyckades till slut, säger Susanne Nylén till Hänt.

Säsongavslutningen av Svenska Hollywoodfruar sänds på TV3 och Viafree klockan 21.00 på tisdag. 

LÄS OCKSÅ: Efter Hollywoodfruarnas bråk – Anna Ankas ursäkt till tittarna

LÄS OCKSÅ: Elena Belles krav på TV3 – efter Anna Anka-bråket

FOTO: TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN