Anna Ankas bröllop med David Johansson kan ändras

Anna Ankas och fästmannen David Johansson

I flera månader har Anna Anka och fästmannen David Johansson planerat sitt drömbröllop.
Men nu kanske paret måste tänka om – då David inte får lämna USA.

 

Anna Anka, 48, har det senaste året sadlat om helt. Den forna Svenska Hollydoowfruar-profilen har utbildat sig och kan nu titulera sig beteendevetare. Detta tillsammans med hennes tidigare gedigna erfarenhet som personlig tränare har gjort grunden till det relativt nystartade livsstilsföretaget Anna Anka Wellness som hon driver tillsammans med fästmannen David Johansson, 28.

– Träning och hälsa är min specialitet och nu med min human behavior specialist-utbildning gör det allt ännu bättre. Den mentala biten är så stor inom träning, berättar hon för Hänt.se.

Anna Anka om David Johansson frieri

Företagspartnern David Johansson är även Anna Ankas stora kärlek i privatlivet. Han började dyka upp vid Annas sida för två drygt två år sedan, och i slutet av 2017 bekräftade de att de var ett par. Sedan dess är det nog ingen som kunnat missa att deras kärlek till varandra är stark.

I början av 2019 tog de relationen ett steg längre och förlovade sig med varandra, David friade till Anna under storslagna och sagolik former.

– Davids frieri till mig var romantiskt och gulligt på en ”getaway-weekend” på Bacara Spa and Resort. David gick ner på knä, gav mig en innerlig kärleksförklaring och sträckte fram en Tiffany ask med en vacker Tiffany Fancy Yellow Diamond förlovningsring, berättade Anna för Hänt under våren och fortsatte:

– Det var en överraskning, men vi hade pratat lite lätt om att ta vår relation vidare.

Där ska Anna Anka gifta sig med David

För Hänt avslöjade Anna Anka att de båda hade datum och plats för det kommande bröllopet bestämt:

– Bröllopet kommer att äga rum i mars 2020, det blir väldigt romantiskt på en av världens vackraste platser. Det kommer att bli en bra storlek på det för David har en stor familj, säger hon.

Nu är det drygt tre månader kvar till det planerade bröllopet, men parets planer har störts av att Davids existens i USA håller på att godkännas.

– Just nu är vi i processen att ändra Davids status så han kan stanna i USA. Under tiden kan han inte resa så det har bromsat in planerna lite, säger Anna Anka till Hänt nu.

Tanken att gifta sig under sagolika former finns fortfarande, även om paret måste tänka om en aning.

– Bröllopsplanerna går sakta framåt. Temat kommer vara ett romantiskt strandbröllop På en av världens finaste öar… men jag kan jag kan inte bestämma mig vart jag vill ha det på grund av att David inte kan lämna USA.

Så stort blir Anna Ankas bröllop

Samtidigt vet den forna tv-frun vad hon vill ha för bröllop. Litet och intimt, men det är lättare sagt än gjort när man vill dela med sig av sin kärlek.

– Jag vill ha ett intimt bröllop med dem närmaste, men det blir jättemånga folk hur jag än vrider och vänder på det. Ett dilemma!

Samtidigt tillägger Anna Anka att processen med Davids visum inte hotar att de fortsätter bo i USA, det enda som påverkar dem är pappersarbetet som ligger bakom framtiden.

– Processen med att få David att stanna i USA är inte svår, bara tidskrävande, säger hon.

FOTO: Privat, TT

SENASTE NYTT!