Anna Ankas beslut för dottern Elli efter familjetragedin

Anna Anka och dottern Ellie
NU GRATIS

Anna Anka talar ut om livet och kärleken i en exklusiv intervju med Hänt.
✔︎ Därför väljer hon bort bröllopsceremonin med 28-åriga David Johansson.
✔︎ Berättar om kontakten med dottern efter tuffa vårdnadstvisten.
✔︎ Så räddar hon liv under coronapandemin.

Vårdnadstvisten med exet var offentlig och ”giftig”. Nu berättar Anna Anka om hur hennes liv ser ut idag – och varför hon ännu inte haft ett bröllop med 28-åriga kärleken David Johansson.

Anna Anka med maken David Johansson

Anna Anka med maken David Johansson

Anna Anka, 49, var en av deltagarna i Svenska Hollywoodfruars första säsong. I den tolfte säsongen gjorde hon comeback, men återvände inte till den 13:e och, vad det just nu verkar, sista säsongen.

– Jag var riktigt glad över att höra att serien tog slut. Den borde ha avslutats långt tidigare. Allting har ett slut. Jag vet inte hur min framtid inom tv kommer att se ut i ”det nya normala”. Jag uppskattar verkligen att jobba inom tv-branschen, och tror att det finns ett stort intresse för mig och folk vill följa mitt liv, skriver Anna Anka i ett mejl.

Anna Anka är numera gift med David Johansson, 28, men ett formellt bröllop har ännu inte ägt rum. De har varit ett par sedan 2017.

– David och jag är överens om att inte ha bröllopet under pandemin. Vi vet vad vi har och vårdar det varje dag. För oss är äktenskapet viktigare än själva ceremonin, skriver hon.

Vad har du för framtidsplaner?

– Vår framtidsplan är att omfamna ovissheten. När inget är säkert så är vad som helst möjligt, skriver hon.

Anna Anka, som utöver att vara realityprofil har utbildat sig till beteendevetare, förklarar att hon arbetar med människor som är påverkade av oro under coronakrisen.

– Jag känner mig välsignad att jobba med människor och hjälpa dem med att ta itu med sina rädslor, rakt på sak skriver hon och fortsätter:

– Det är en uppgång utan motstycke i antal självmordsförsök under coronapandemin och jag jobbar hårt med att rädda så många liv jag kan genom min livsstilscoachning, skriver hon.

Anna Anka har inte fått träffa sin dotter Elli, 17, på sex år efter en vårdnadstvist med pappan Lou Yeager. För Hänt har hon tidigare berättat att hon och dottern har fått kontakt med varandra via sociala medier.

Anna Anka på en båt med dottern Elli och sonen Ethan från 2010

Anna med barnen Ethan och Elli på en bild från 2010 på Mallorca.

– Vad gäller min dotter kommer jag från och med nu hålla det privat, vad som pågår, skriver hon.

Hon har numera företaget Anna Anka Wellness som är sprunget ur den sorg hon gick igenom i en vårdnadstvist med sina ex-män.

– 2015 hamnade jag i en giftig strid och en väldigt offentlig vårdnadstvist. Att förlora mina barn gav mig en enorm sorg, tills jag kom till en punkt då jag bara kände tacksamhet och kärlek. Jag var tvungen att lära mig att ”ingen saknas” när vi har dem i våra hjärtan. I det ögonblicket, när jag valde att inte vara ett offer i min historia utan istället mästaren i mitt öde, vände jag mina tragedier till välsignelser, berättade Anna Anka för Hänt 2019.

 

Vem är Anna Anka?

Ålder: 49

Bor: Kalifornien.

Yrke: Realityprofil och livscoach.

Familj: Maken David Johansson, 28. Barnen Ethan, 14 (med Paul Anka), och Ellie, 17 (med Lou Yeager).

 

Foto: TT

SENASTE NYTT!