Anna Anka visar upp sin 20 år yngre toy boy från Sverige – för första gången: "Så kär"

Efter mystiska bilderna – nu visar Anna Anka upp sin nya kärlek för världen.

Anna Anka, 46, blev ett stort namn i Sverige efter sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar på TV3. Framför kamerorna visade hon upp sitt liv tillsammans med sin man Paul Anka, 77.

Men det dröjde inte länge förrän skilsmässan var ett faktum, och paret blev så oense att det hela slutade i domstolen. För de svenska medierna berättade Anna om striden kring vårdnaden om den gemensamma sonen Ethan, 12 år.

– Vi bor två minuter från varandra och ses en gång i veckan – i rättssalen, sa hon då till tidningen Expressen Extra.

Men trots den turbulenta skilsmässan har Anna Anka hittat kärleken igen. Det är den skånske PT:n och före detta friidrottaren David Johansson, 26, som lyckats sätta Annas hjärta i brand.

I november la hon upp en bild på sig själv och sin kärlek, dock med en emoji för ansiktet så att hennes följare inte riktigt fick se hur David ser ut egentligen.

Men nu visar hon för första gången upp sin 20 år yngre kärlek på riktigt. Det är på instagram som hon delar med sig av en bild från en premiär i Las Vegas. Bilden är från röda mattan när Anna anländer tillsammans med två vänner och sin kärlek.

Den här gången får följarna se honom utan emojis eller annat som döljer hans utseende.

“Inferno show in Las Vegas är ett måste”, skriver hon till bilden.

Och följarna reagerar med lycka.

“Nämen där är han ju!”, skriver en instagramanvändare och en annan fyller i: “Ser bra ut helt enkelt ????”.

Anna Anka har tidigare berättat för Hänt.se om lyckan över att ha träffat David. 

– Han har gett mig det jag vill ha mest av allt: ovillkorlig kärlek. Varje del av det som är jag är så kär, för det vi har är så vackert. Han får mig att känna mig så vacker, så vacker. Hans snälla själ är den mest värdefulla gåvan som ingen annan någonsin kan matcha. För den bästa gåvan du kan ge är när allt kommer omkring ditt hjärta!

LÄS OCKSÅ: Efter 11-årige sonens ord – Anna Anka förlorar vårdnaden

LÄS OCKSÅ: Gunilla Persson: Därför syns inte Erika i Svenska Hollywoodfruar