LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Anka visar upp dottern Elli, 17

23 mar, 2020 
Anna Anka har efter den infekterade vårdnadstvisten valt att hålla sina barn utanför sociala medier.
Fram tills nu.
På sin Instagram visar hon upp en ny bild på dottern Elli, 17.
Annons
Allt om Anna AnkaBrand logo
Allt om Anna Anka

Efter skilsmässan med exmaken Paul Anka har hollywoodfrun Anna Anka, 48, genomgått en uppslitande vårdnadstvist. En tvist hon förlorade för tre år sedan. Hon anklagades bland annat för misshandel, något hon senare friades från. Pappan har trots det haft sonen Ethan, 13, på heltid. Anna förlorade även vårdnaden om dottern Elli, 17, som hon har tillsammans med Lou Yeager. På grund av de tidigare anklagelserna har Anna valt att ta ett steg tillbaka .

– Rädslan att bli anklagad igen för falska anklagelser är anledningen till varför jag inte vågar ta någon kontakt, sa Anna till Hänt förra året.

Men Anna Anka har inte gett upp hoppet. I stället hoppas hon att kontakten ska kunna återupptas i samband med att barnen Elli och Ethan blir myndiga. Till Annas stora glädje kom dagen fortare än så.

För Hänt berättade hon nyligen att dottern Elli, som fyller 18 år i oktober, kontaktat henne, sex år efter senaste gången de sågs.

Annons

– Att höra henne säga att hon älskar mig fick mig att gråta, jag har väntat så länge på att få höra det igen, säger Anna Anka till Hänt.

Det var i maj förra året som Elli tog kontakt via Instagram.

– Mitt hjärta stannade nästan och jag hade så många känslor i kroppen samtidigt, säger Anna Anka.

Hon berättar även att de fortsatte hålla kontakten, och att även Annas make David Johansson har pratat med Elli.

– Hon ville ha en relation med mig och inte bara skicka meddelanden. David och jag var så lyckliga. Elli pratade med David också, de skickade bilder och hade det roligt. Hon såg fram emot att träffa honom och få spela tennis tillsammans, säger Anna.

Allt om Elli och Anna AnkaBrand logo
Allt om Elli och Anna Anka

Nya bilden på Anna Ankas dotter Elli

Anna Anka har de senaste åren varit restriktiv när det kommer till att lägga ut bilder på barnen i sociala medier. Fram tills nu. På sin Instagram har Anna publicerat en ny bild på Elli. På fotot syns dottern stå lutat mot en häst. Hon ler in i kameran.

”Jag gav dig inte livets gåva, det var livet som gav mig dig. En dag när de sista sidorna är skrivna om mig, vet jag att du kommer vara  ett av de viktigaste kapitlen. Jag älskar dig så mycket”, skriver Anna.

I kommentarsfältet överröses Anna med hjärtemojis och kärlek.

”Åh vad härligt, Anna”, skriver Runar Söögard.

En av Annas följare kommenterar:

”Hon är en mycket vacker ung kvinna. Så glad för er skull”.

FOTO: Instagram, TT

Annons