LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför kan Anna Anka och maken David inte komma till Sverige

07 mar, 2023 
Anna Anka
Anna Anka är gift med kärleken David Johansson.
Nu berättar hon varför paret inte har varit i Sverige på fem år.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”Brand logo
Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”

Anna Anka, 51, fick sitt stora genombrott i Sverige när hon först deltog i programmet Svenska hollywoodfruar år 2009, med bland andra Maria Montazami, 57.

När hon var med i programmet fick vi se Anna i hennes tidigare relation, då hon var gift med sångaren och låtskrivaren Paul Anka, 81. År 2010 gick paret skilda vägar efter ett två år långt äktenskap.

Anna Anka och 20 år yngre maken David Johansson

Sedan flera år tillbaka är Anna gift med maken David Johansson, som är 20 år yngre än hon själv.

– Jag är så ung i mig själv, han är så mycket äldre i sig själv. Den här blandningen blir perfekt. Det är som att jag är den unga i vår relation med min energi, sa Anna Anka om relationen i en intervju med Expressen 2021.

Idag bor de två tillsammans i Los Angeles, USA. I en ny intervju med Expressen berättar hon om deras liv ihop.

Annons

”Vi bor fortfarande i Lake Sherwood. Det är mitt 10-årsjubileum som boende här. Och David har bott hos mig i sex år nu”, skriver Anna till tidningen.

Därför kan Anna Anka och maken David inte komma till Sverige

Trots att Anna Anka idag bor i USA har hon mycket familj och vänner som är kvar hemma i Sverige. Hon kan ibland sakna sitt hemland, speciellt då hon och maken inte besökt Sverige på hela fem år. Nu berättar Anna om beslutet.

”Tiden går så fort, vi kan inte förstå hur länge sedan det var. David är mitt uppe i processen att bli amerikansk medborgare, så han kan inte resa förrän alla papper är klara”, förklarar Anna Anka till Expressen och fortsätter:

”Vi ser fram emot att de kommer och hälsar på oss i sommar och tar med alla godsaker som vi gillar från Sverige, såsom kanelgifflar”.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT

Annons