Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Anka i nytt storbråk: "Valt att lämna programmet"

Anna Anka och Siv Cotton bråkar

Anna Anka och Siv Cotton blev ovänner under inspelningen av Svenska Hollywoodfruar, vilket fick Anka att lämna inspelningen och vägra komma tillbaka.

Årets säsong av Svenska Hollywoodfruar har varit mer bråkig och stökig än någonsin. Anna Anka och Elena Belle är de som råkat i luven på varandra flest gånger, men även Gunilla Persson, Maria Montazami och Sofie Prydz har varit inblandade i dramatiken.

Under tisdagen sänds det sista avsnittet, vilket är en återträff med profilerna Åsa Vesterlund, Gunilla Persson, Maria Montazami, Pävi Hacker, Siv Cotton och Anna Anka. Och de två sistnämnda hamnar i ett verbalt storbråk när Hollywoodfruarna får en återblick på en tidigare omskriven nakenfotografering som Siv Cotton har gjort.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

När programledaren Martin Björk frågar Anna Anka om hur hon ställer sig till att kasta kläderna under en fotografering kommer hårda ord från tv-frun:

– Jag blandar mig inte med sådana människor, först och främst. Jag skulle aldrig lägga mig och bli fotograferad naken! Jag har för mycket stil och klass, säger hon.

Anna Ankas dom får Siv Cotton att ilskna till rejält, och hon svarar syrligt med att ta upp ett gammalt uttalande från Anna:

– Anna, du sa att du suger av din man på tv, framför dina barn…, säger Siv Cotton och blir avbruten av Anna Anka:

– Vart fick du luft från? Allt hon handlar om är sex, sex och porr. Svinigt!

Stämningen blir onekligen hätsk och produktionen har tvingats censurera flera av orden som tv-fruarna säger till varandra.

– Sådana människor som hon betyder ingenting. Jag blandar mig inte med sådana människor, hon är här nere, jag är här uppe, säger Anna Anka.

Anna Anka lämnar inspelningen av Svenska Hollywoodfruar

Siv Cottons svar på tal har censurerats av produktionen med pipljud, men orden får Anna Anka att peka långfinger till kollegan – vilket även det blurrats av produktionen – varpå hon sedan reser sig upp och lämnar inspelningen.

– Okej, det här gick inte som vi planerat. Nu har Anna Anka helt enkelt valt att lämna programmet, för nu, säger programledaren Martin Björk.

Hänt har varit i kontakt med Susanne Nylén, presschef vid Nordic Entertainment Group som ansvarar för Svenska Hollywoodfruar. Hon berättar att ingen på plats var förberedd på bråket mellan Anna och Siv:

– Bråket kom från ingenstans på plats under inspelningen, Siv och Anna har tydligen en historia som vi andra inte kände till. Vi hanterade situationen efteråt och pratade med både Anna och Siv.

Vad sa Anna om att hon lämnade inspelningen?

– Anna ville inte längre medverka i inspelningen efter den hätska diskussionen med Siv Cotton.

Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen sänds den 6 november kl. 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

LÄS OCKSÅ: Anna Ankas nya attack mot fruarna – TV3:s ord om bråket

LÄS OCKSÅ: Efter Hollywoodfruarnas bråk – Anna Ankas ursäkt till tittarna

FOTO: TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN