Paul Anka bryter tystnaden efter vårdnadstvisten

Vem har missat vårdnadstvisten mellan Anna Anka och Paul Anka? Efter att Anna sagt sitt lättar nu även Paul på hjärtat. Till skillnad från Anna är han riktigt nöjd över beslutet om sonen.

Stridsyxan har gått varm mellan de forna makarna Paul Anka, 75, och Anna Anka, 46. Det senaste bråket som handlar om deras gemensamma son Ethan, 11, har varit svårt att missa.

Anna har kämpat hårt för sin rätt till vårdnad om sonen, men förlorade i början av juli mot Paul som kom ut med fanan högt och sonen i hand. Hittills har Anna varit den enda som yttrat sig om tvisten, men nu lättar även Paul på hjärtat.

– Det är den bästa dagen i mitt liv, allt det här handlade om att skydda Ethan och systemet har fungerat som det ska, säger Paul till Page Six.

Anna har inte träffat Ethan på två år på grund av att han helt enkelt inte gillar sin mamma. Nu har hon inte bara förlorat vårdnaden om Ethan, hon får inte heller ha någon som helst kontakt med honom.

– Även alkoholister och drogberoende får ringa och träffa sina barn, säger Annas advokat i rätten och hävdar att det inte finns några bevis på att Anna skulle vara en olämplig mamma.

Och showen fortsätter. Utanför rättssalarna brast det för Anna. Där rök hon ihop med Paul Ankas nuvarande fru, Lisa Pemberton.

– Skaffa dig ett liv, ska Anna Anka ha skrikit.

– Jag har ett liv… med ditt barn, svarade Pemberton kyligt.

LÄS OCKSÅ: Anna Anka fortsätter kriga för att behålla sin son: ”Paul har inte en chans mot mig”

LÄS OCKSÅ: Efter 11-årige sonens ord – Anna Anka förlorar vårdnaden

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!