LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Anka får inte träffa sina barn – hjärtskärande kampen

12 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Anna Anka
Anna Anka blev fråntagen vårdnaden om sina barn.
Nu avslöjar hon sitt hemliga sätt att kommunicera med barnen.
– Jag vet att de lyssnar, säger Anna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”Brand logo
Anna Anka ryter ifrån mot gruppen: ”Ni vill…”

Tv-profilen Anna Anka gjorde sig känd i Sverige genom sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar. Anna blev snabbt en snackis hemma i tv-sofforna då hennes minst sagt kontroversiella uttalanden fick många att häpna.

Annas liv tog en drastisk vändning strax efter att serien börjat sändas då hon och dåvarande maken Paul Anka gick skilda vägar. Efter skilsmässan med Paul förlorade Anna även vårdnaden om sina barn efter två långa och utdragna vårdnadstvister.

I samband med detta har hon även förlorat kontakten med båda barnen. Nu har hon dock hittat en sätt att kommunicera med sina barn på.

Anna Ankas hemliga kontakt med barnen

Efter att Anna och Paul Anka gick skilda vägar 2010 initierade Paul en vårdnadstvist om det gemensamma barnet Ethan som idag är 18 år. Efter en lång och utdragen process förlorade Anna vårdnaden om sonen.

Anna som även har en dotter, Elli, från en tidigare relation förlorade även vårdnaden om henne efter en tio år lång vårdnadstvist. Trots att det i vårdnadsdomen står att hon får ha umgänge – så har hon inte haft någon kontakt med dottern, detta av oro för hur Ellis pappa, Lou Yeager ska reagera.

Annons

Elli är idag 21.

Båda ex-makarna har anklagat Anna för både psykisk och fysisk misshandel av barnen men Anna har friats från alla anklagelser i rätten och det finns inget som stärker att hon skulle vara en olämplig mamma.

Anna vill få chansen att berätta sin version av historien för barnen. Det var under förra året hon startade podcasten Melodies of life som hon tillägnar barnen. I en ny intervju avslöjar hon att barnen faktiskt lyssnar på podcasten.

– Jag vet att de lyssnar på min podd, och jag vet att det kommer komma en dag då de kommer komma tillbaka, berättar hon i podcasten Peppcast.

Anna Anka vill dela hela berättelsen om barnen

Det viktigaste för Anna är att barnen får reda på hela berättelsen om vad som faktiskt hände. Hon vill inte att barnen ska tro att hon självmant har övergett dem och hon hoppas att hon genom podcasten kan hjälpa dem att läka från sina trauman.

– Jag har inte övergett dem, jag har inte gett upp på dem som de tror har hänt. Det finns ingen domstolsorder som visar att jag är en olämplig mamma och att jag har skadat mina barn på något sätt. Det är bara två pappor som har gått ihop och motarbetat mig för att straffa mig, berättar hon.

FOTO: TT

Annons