Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Ankas avslöjande: Därför lämnade jag Svenska Hollywoodfruar

Anna Anka om bråket med Siv Cotton

Anna Anka valde att lämna Svenska Hollywoodfruar i det sista avsnittet. Nu berättar hon sanningen om bråket, och om orden som fick henne att gå från inspelningen.

Under säsongavslutningen av Svenska Hollywoodfruar bröt ett storbråk ut mellan tv-fruarna Anna Anka, 47, och Siv Cotton, 46. Det hela urartade när de diskuterade Siv Cottons tidigare omskrivna nakenfotografering för fyra år sedan och Anna Anka konstaterade att hon aldrig skulle göra något liknande.

– Jag blandar mig inte med sådana människor, först och främst. Jag skulle aldrig lägga mig och bli fotograferad naken! Jag har för mycket stil och klass, säger hon.

TV3 har i efterhand tvingats censurera bråket med både pip-ljud för vissa meningar som uttalas, och har även tvingats censurera tecken tv-fruarna visar varandra.

– Du sa att du suger av din man på tv, framför dina barn…, säger Siv Cotton och blir avbruten av Anna Anka:

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Vart fick du luft från? Allt hon handlar om är sex, sex och porr. Svinigt!

Strax därpå väljer Anna Anka att resa sig upp och lämna gruppintervjun som leddes av programledaren Martin Björk.

– Okej, det här gick inte som vi planerat. Nu har Anna Anka helt enkelt valt att lämna programmet, för nu, konstaterar han.

Men Anna Anka syns inte mer i intervjun, hon vägrade helt enkelt komma tillbaka.

I efterhand avslöjar Hollywoodfruarna att bråket som tittarna fick se är censurerat, och stora delar av vad de sa har klippts bort på grund av att det är för grovt.

– Tyvärr kan TV3 inte sända sådant strunt som kastas ut från Anna Ankas mun, och det förstår jag. Hon slår under bältet och behandlar varken sig själv eller andra respektfullt. Hon attackerade mig och min dotter med de lägsta av de lägsta kommentarerna. Det var så oanständigt och vulgärt att jag inte kan med att återge det. Men jag var snabb att ge igen. Hon blev förstås ursinnig, för Anna kan gå på hur hårt som helst men inte själv ta minsta kritik, säger Siv Cotton till Expressen.

Anna Anka om censurerade bråket

Anna Anka har även hon gett sin version av bråket, och på Instagram går hon till attack mot den tidigare tv-frun.

“Ojoj, det var verkligen en tsunami av anklagelser och påhopp från fru Bomull. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Fru bomull verkar ha samma skruvade relation till sanningen som Donald Trump eller som ett kaninhål i Alice i underlandet. Upp är ner, och ner är upp”, inleder hon sitt inlägg.

Anna Anka tog beslutet att lämna programmet när Siv Cotton ska ha sagt saker om hennes barn som var oacceptabla.

“Allt börja med att Siv gav sig på mina barn och min roll som mamma. Exakt där, när jag upptäckte att jag befann mig i ett bottenlöst träsk, valde jag att lämna inspelningen!”, skriver hon.

Hänt har varit i kontakt med Susanne Nylén, presschef vid Nordic Entertainment Group som ansvarar för Svenska Hollywoodfruar.

– Bråket kom från ingenstans på plats under inspelningen, Siv och Anna har tydligen en historia som vi andra inte kände till. Vi hanterade situationen efteråt och pratade med både Anna och Siv, säger hon.

Hon bekräftar även att stor del av bråket är bortklippt på grund av dess grova karaktär.

– Vi tvingades censurera väldigt mycket då det som sades i stundens hetta inte lämpar sig för att visas i tv. Det var hårda anklagelser som var under bältet och vi har tagit till oss av den kritik vi fått tidigare och valt att censurera mycket av det som sades på plats, säger Susanne Nylén.

Tittarna har tidigare kritiserat TV3 för Hollywoodfruarnas beteende. Huruvida vilka som kommer synas i en eventuellt kommande säsong är inte bestämt i nuläget.

– Vi har ännu inte utvärderat denna säsongen om det blir en ny säsong och vilka som medverkar är alldeles för tidigt att uttala sig om, säger Susanne Nylén.

LÄS OCKSÅ: TV3:s besked om Anna Ankas framtid i Svenska Hollywoodfruar

LÄS OCKSÅ: Anna Anka i nytt storbråk: ”Valt att lämna programmet”

FOTO: TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN