Ann Söderlund väntar barn – blev gravid mitt under bröllopsplaneringen!

Ann Söderlund och Matthias Johansson skulle gifta sig i sommar. Nu skjuter paret på vigseln och fokuserar på vad komma skall.

Tv-personligheten Ann Söderlund, 43, och hennes finanskonsult Mathias Johansson, 39, väntar sitt andra gemensamma barn efter sonen Bobo, 23 månader.

– Vi höll ju på att planera för bröllopet, men nej, då blev kroppen “Nu ska vi ligga och bli med barn”. Det är så typiskt. Varje gång jag ska fira något eller planerar bröllop så blir jag med barn, säger Ann till Hänt.

Programledaren och sambon skulle ha gift sig i augusti på Gotland men hon har ingen lust att vara höggravid på sitt bröllop. I stället skjuts vigseln upp eftersom nedkomsten är beräknad till mitten av oktober.

– Vi är jätteglada. Bobo går mest omkring och kastar grejer. Han förstår inte så mycket. Han vill mest ha macka, haha! De andra barnen tycker att det ska bli väldigt roligt.

Ann Söderlund och Mathias Johansson ska bli föräldrar!

Ann var tidigare gift med spelprogrammeraren och mediepersonligheten Nanok Bie, 43, med vilken hon hade tv-programmet “Söderlund & Bie“. I äktenskapet fick de sönerna Ossian, 13, Ilon, 11, och Dante, 9.

Den glada blondinen sticker inte under stol med att de första veckorna in i graviditeten har varit tuffa.

– Jag har lidit av järnbrist och haft humörsvängningar. Jag har varit ganska dramatisk. Men nu börjar det lägga sig. Och Mathias, han har gått från noll barn till snart fem på bara några år. Jag har försökt förklara för honom att han kommer att hamna i tvåbarnschocken.

Paret träffades i maj 2013 på ett golfevent. Ett år senare föddes Bobo och sedan dess har de förlovat sig, flyttat till lägenhet i Vasastan i Stockholms innerstad och köpt sommarhus på Gotland.

Foto: Stella

SENASTE NYTT!