Anja Pärsons oväntade besked efter otäcka skadan i tv

20 nov, 2019 
Anja Pärsons oväntade besked efter otäcka skadan: ”Problem”
I söndags kunde tittarna se Anja Pärsons smärtsamma skada i Vem kan slå Anja och Foppa på Kanal 5.
Nu berättar hon själv om skadan, och förklarar också att foten ännu inte är helt återställd – trots att det gått sex månader.
Annons
Anja Pärsson
Anja Pärsson

Kanal 5:s tävlingsprogram Vem kan slå Anja och Foppa spelades in maj tidigare i år, och just nu kan tittarna ta del av den nya säsongen i rutan. I programmet kämpar före detta skidproffset Anja Pärson och före detta hockeyproffset Peter ”Foppa” Forsberg mot andra folkkära sportprofiler, där de utmanas i olika grenar.

Men under inspelningarna tvingades Anja vid ett tillfälle avbryta, efter att hon skadat sig rejält. Det var Anjas hustru Filippa Rådin som då berättade om olyckan i ett inlägg på Instagram.

”Igår blev det akuten efter en mindre lyckad dag på jobbet. Idag är det kryckor, brutal smärta och besök hos olika läkare och specialister”, skrev Filippa och delade en bild på Anja, och fortsatte:

”Det är en kamp mot klockan, i em är det nya inspelningar av Vem kan slå Anja och Foppa. Och Anja vill såklart inte göra någon besviken.”

Bland kommentarerna till inlägget var det många som skickade krya på sig-hälsningar till Anja.

Annons

Smärtsamma skadan i programmet

I det senaste avsnittet som sändes i söndags kunde tittarna se när Anja smärtsamt skadar sig. Anja och Foppa tävlar mot armbryterskan Heidi Andersson och skidskytten Björn Ferry, och det är när Anja cyklar en liten BMX-cykel mot Björn som hon tappar balansen och faller.

Och tittarna kan tydligt se hur foten viker sig. Sjukpersonal är snabbt vid Anja för att hjälpa henne.

– Jag hör hur den bara knakar, säger Anja, samtidigt som tittarna kan höra henne vråla av smärta.

Anja Pärson hälsobesked

Nu berättat Anja Pärson själv om skadan.

Skador har följt med mig under hela livet. Visst är det tungt ibland men jag har aldrig låtit det någonsin hindra mig. Jag älskar idrott och den gemenskapen man får med sina kamrater”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Men trots att det var sex månader sedan skadan så är foten inte helt återställd.

Foten blev en stor utmaning som jag nu 6 mån efter inspelningen fortfarande har problem med men det som var mest tråkigt var att inte kunna ge 100 efter skadan!”.

Vem kan slå Anja och Foppa sänds på Kanal 5 klockan 21.00 på söndagar.

FOTO: TT, Instagram

Annons