TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Anja Pärsons ord om sprickan i förhållandet med Filippa

14 apr, 2020 
Anja Pärson och Filippa
Anja Pärson menar på att hon och kärleken Filippa är extremt olika, vilket ibland orsakar problem.
– De har sina utmaningar, säger hon i podcasten Värvet.
Annons
Allt om Carina BergBrand logo
Allt om Carina Berg

I hela tolv år har skidlegendaren Anja Pärson, 38, och Filippa Rådin, 47, varit tillsammans. I dag är de gifta och bor tillsammans med sina barn vid en strand utanför Umeå. Men likt alla relationer så arbetar de ordentligt för att hålla kärleken vid liv. Detta berättade de om i  Tillsammans med Strömstedts när de i sitt hem gästas av Jenny Strömstedt, 47, och Niklas Strömstedt, 61.

Anja Pärson och Filippa Rådin. FOTO: Karin Törnblom / IBL

– När det gäller parpsykologi och sådär, då är det viktigt för oss att få bort den där stämpeln att man går till psykolog för att man mår dåligt, säger hon och tillägger:

– Vi går dit för att de ger oss något. Vi går sällan därifrån arga på varandra, snarare mer kära i varandra, säger hon.

Önskade de hade skaffat barn senare

Anja berättar hur hon längtar till att få gå till parterapeuten med sin Filippa – då de alltid lär sig något nytt om varandra och deras förhållande.

Annons

– Jag fascineras av hur man kan knyta upp frågetecken. Jag ser fram emot varje träff med vår psykolog. Jag gillar den här utvecklingen vi gör.

I podcasten säger hon även hur olik hon är sin stora kärlek och att de ibland gör det svårt för dem.

– Vi är så otroligt olika, det är vår styrka och svaghet. Vi är med varandra jämt. De har sina utmaningar. Till exempel hur jag ska växa som person fast jag har henne vid min sida och sådär.

Anja och Filippa har tillsammans sönerna Elvis, 8 år, och Maximilian, 6 år. Filippa födde Elvis och Anja födde Maximilian. Båda barnen kom till genom insemination på en klinik. Filippa har även Emmi, 14, från ett tidigare äktenskap. I podcasten säger Anja att hon ibland kan tycka att de skaffade barnen lite för snabbt.

– Jag önskar att jag hade gett mig själv lite mer tid att bara vara jag och Filippa. Vi har skapat ett fantastiskt liv med alla ungar men vi har inte hunnit med att bara vara vi, säger hon.

FOTO: TT

Annons