Anja Pärsons och Filippa Rådins familjeliv: "Vardagslyx är ett av våra ledord"

Vardagslyx med cappuccino och planerad egentid med Filippa är Anja Pärsons nya tillvaro. Och som hon trivs!

Anja Pärson, 34, och modebutiksägaren Filippa Rådins, 43, första son Elvis, 3, föddes sommaren 2012 . Då var det Filippa Rådin som väntade honom. Från ett tidigare förhållande har hon även dottern Emmi, 9. I maj födde Anja Pärson parets andra son Maximilian, i dag 8 månader.

– Vi ville ha det så naturligt som möjligt, för barnets skull. Det har varit likadant vid Filippas förlossningar, och jag tycker nog inte att smärtan var det värsta, har den forna alpinstjärnan tidigare sagt i tidningen Mama.

LÄS MER: Anja Pärson om att föda: ”Du krigar och tar nästa värk”

Puss! Filippa Rådin och Anja Pärson på Elle-galan 2015.

Puss! Filippa Rådin och Anja Pärson på Elle-galan 2015.

– Efter att både ha fött barn och stått bredvid som partner kan jag lova alla kvinnor därute att det inte är någon semester att stå på sidan om – det är nästan värre, tillägger hon.

Tillsammans lever familjen i ett hus i Umeå där de för en tillbakadragen tillvaro. I sin blogg berättar Filippa Rådin nu bland annat om parets vardag.

I dag låg prioriteringen helt på oss. Elvis fick sova ut och vi fick en lugn och lång frukost tillsammans. När vi lämnat honom på förskolan gick vi hem och drack två eller kanske till och med tre koppar lyxkaffe bara för att vi kunde. Lyxkaffe är när vi skummar mjölken till cappuccino med lattemjölk. Vardagslyx är ett av våra ledord“, bloggar hon och tillägger:

När vi druckit upp vårt kaffe tog vi och bäddade ner Maximilian i vagnen och klädde oss själva extra mycket för att gå ut på långpromenad. Sol och -22 väntade ute. Sen gick vi utan att ha något mål, målet var bara att ta till vara på dagen. Tror vi var ute i tre timmar innan vi kom hem igen. Obeskrivligt skönt!

Egentligen skulle designern och Anja Pärson ha närvarat på Idrottsgalan i slutet av januari. Men sjukstugan hemma satte stopp för de planerna – men det gjorde inte så mycket!

Filippa är också noga med att berätta att det är viktigt för paret att leva miljömedvetet.

För er som inte vet eller känner mig så är mitt liv mycket glamour men jag står med båda fötterna på en stabil helyllegrund! Vi lever utan mikrovågsugn, äter och köper ekologisk mat och försöker i det längsta att äta minimalt med halvfabrikat och light-produkter.

Foto: IBL, Instagram, blogg.loppi.se/filipparadin/