LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anja Pärsons hustru om motgångarna i relationen: "Jobbar på vårt förhållande"

06 mar, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
I ett långt blogginlägg med rubriken "Kärlekens överlevnad under småbarnsåren" öppnar Anja Pärsons fru Filippa Rådin upp sig för sina följare.
Annons

Skidesset Anja Pärson, 36, fick våren 2015 sitt andra barn med frun Filippa Rådin, sonen Maximilian, idag 2,5. Sedan tidigare hade de Elvis, idag 5. Nu öppnar Filippa upp om livet som småbarnsförälder, och hur man får kärleken att fungera under de motiga men roliga småbarnsåren.

“Själv tror jag att det är viktigt att tillåta sig själv och varandra att ta tid ifrån barnen ibland. Kanske bara för en egen middag eller en stund i soffan. Dom där små stunderna när man bara kan få vara ensamma med varandra”, tipsar Filippa sina bloggläsare i ett långt inlägg med rubriken "Kärlekens överlevnad under småbarnsåren".

Hon skriver att man inte ska glömma varför man föll för personen i fråga från första början, och att man ska göra saker för varandra i vardagen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Det behöver inte alltid vara något stort, kanske en handskriven lapp med ”Jag älskar dig” på som du kan lämna på något lämpligt ställe där du vet att din partner kommer se den. Dom små gesterna i vardagen tror jag är extremt viktigt.”

Annons

Samtidigt berättar hon att deras förhållande inte alltid är på topp.

“Jag och Anja jobbar dagligen på vårat förhållande. Man måste få tillåta sin partner att ha dåliga dagar precis som man måste tillåta sig själv detsamma. Allt kan inte vara ”perfekt” jämt. Men vi försöker alltid vara duktiga på att prata med varandra, att berätta vad det är som gör att dagen kanske är dålig så den andra slipper leva i en ständig undran om varför man är på dåligt humör.”

Anja Pärson avslöjade i sitt sommarprat 2012 att hon levde med en kvinna, klädbutiksägaren Filippa Rådin. Två år senare stod de brud och lovade att älska varandra i nöd och lust.

FOTO: IBL

Annons