TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Anja Pärson: "Vi tar småbarnslivet med en klackspark"

17 dec, 2016 
AvLotta Gray
Småbarnsåren kan tära, så det gäller att ha en plan. Anja Pärson berättar för Hänt om familjelivet.
Annons

Filippa Rådin, 44, och Anja Pärsons, 34, kärlek slog ned som en skräll i kändiskitteln 2012 då Filippa redan var gift och hade dottern Emmi, 10. Men när de båda till slut tog mod till sig gick resten fort. Numera har de Elvis, 4,5 och Maximilian, snart två år tillsammans och lever klassiskt familjeliv som gifta i Umeå. När Hänt träffar dem på Hjältegalan i Stockholm är de lika kära som vanligt och Anja berättar:

Hänt träffar paret på Hjältegalan.

– Vi har tur som har Filippas mamma som ställer upp mycket som barnvakt, för det är ju en del logistik. Vi pratar mycket om det här, att inte göra det så dramatiskt, att småbarnslivet är kort och att det är bättre att försöka skratta åt vissa situationer som när Maximilian häller ut fil på golvet. Ta det hela med en klackspark och försöka njuta av det istället, berättar hon.

Annons

Läs också: Anja Pärson om första sexet med Filippa Rådin: ”Vi hade jävligt kul”

Paret lever för varandra och barnen och Filippa är inte så förtjust i att ens vara borta för långa stunder från sin Anja.

Filipa och Anja med Elvis och Emmi.
Filipa och Anja med Elvis och Emmi.

– Jag vet bara att att jag älskar att ha henne nära och att det är då som jag är lyckligast. Sedan innebär inte det nödvändigtvis att vi behöver vara i samma lokal, men jag vill vara i samma stad så att jag snabbt kan ta mig till henne när längtan blir för stor, bloggar hon.

Julen kommer tillbringas hemma i Umeå med syskon och kusiner.

– Och jag hoppas förstås på snö, fortsätter Anja.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons