TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Anja Pärson om saknaden efter kärleken: "Sjukt tufft"

25 mar, 2017 
AvJohanna Bladh
Hon gör nöstan lika stor succé på dansgolvet som i skidbacken – men bakom kulisserna kämpar Anja Pärson med saknaden efter familjen.
Annons

Let’s Dance innebär glitter, glamour och berömmelse i tv-rutan. Men bakom fredagsfinalerna ligger otroligt många timmar av hårt jobb i träningslokalerna, och deltagarna måste lägga allt annat åt sidan för att hinna med. Det innebär även familjen, något som skidstjärnan Anja Pärson, 35 , känner av.

– Det är sjukt tufft, precis som förut när jag tävlade och åkte runt i världen, då saknar man sina nära och kära. Att gå in i Let’s Dance är nästan som att gå in i den bubblan igen, säger Anja till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Anja Pärson och Calle Sterner.dansar i Let?s Dance 2017.

Hon berättar att kärleken Filippa Rådin tar hand om allt ansvar i hemmet medan hon ger järnet i danslokalerna.

– Det är ett enormt livspussel, speciellt med familjen och barnen. Nu vill jag bara springa hem och pussa på pojkarna och hem till vår dotter. Men ska man vara med i Let’s Dance så ska man helst inte ha barn, det är liksom tufft med allt runtomkring.

Anja Pärson och Filippa Rådin.

Det känns som om du varvade ner karriären för att satsa på familjen och så bara kom Let’s Dance helt plötsligt?

Annons

– Ja, haha lite så, vad tänkte vi med? Tur att det inte är så många veckor, förhoppningsvis går det bra! Men Filippa är sjukt stöttande. Utan henne går det inte.

Mer från Lets Dance 2017 – Dominika Peczynski visar ringen hon fått av Anders Borg.

Dominika avslöjar sanningen bakom förlovningsryktet – visar upp ringenBrand logo
Dominika avslöjar sanningen bakom förlovningsryktet – visar upp ringen

Foto: Stella

Annons