Anja Pärson om hustruns modeintresse: "Det är liksom inte bara en timme i garderoben..."

Anja Pärson har smittats av Filippa Rådins intresse för kläder. Men helt på samma nivå är de inte.

Ända sedan Anja Pärson, 34, träffade Filippa Rådin, 43, har hustrun varit hennes stylist. Som resultat har den forna alpinstjärnans intresse för mode vuxit genom åren och under QX-galan i Stockholm kom de i matchande personliga outfits.

– Det är min design på min klänning och Anjas kjol. Sedan har vi köpt toppen, berättar Filippa för Hänt.

STOCKHOLM, SWEDEN, 2016-02-08 QX-galan 2016 på Cirkus i Stockholm. XPBE Picture: Anja Pärson, Filippa Rådin Photo: CHARLOTTE BRUNZELL/IBL IBL *** Local Caption *** 4.04954039

Så här snygga var Anja Pärson och kärleken Filippa Rådin på QX-galan.

Den utbildade sömmerskan fortsätter:

– Jag har börjat få lusten tillbaka till att göra egna kläder så att de senaste gångerna har jag gjort allting från grunden.

Enligt Anja finns det inte enbart fördelar med att få måttsydda kläder. Ibland gör sig hennes rastlöshet påmind under själva processen.

– Att stå stilla och prova kläder, ja, det är liksom inte bara en timme i garderoben när hon provar och hittar på. Men jag försöker ha tålamod, säger hon med ett leende.

allsång på skansen. anja pärsson tillsammans med sin sambo filippa, deras son elvis och filippas dotter emi. 2012-08-14 (c) Jonas Bilberg / Aftonbladet / IBL Bildbyrå * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 7690

Filippa Rådin och Anja Pärson med två av familjens tre barn.

Anja är snabb med att tillägga att det är menat som ett skämt. I slutänden är kläderna alltid värda mödan så Anja ser till att stå ut:

– Jag vet att det kommer bli så himla snyggt och för att hon alltid hittar rätt. Ofta förstår jag mig på det, men ibland får jag bara lita på vad hon gör.

Paret bor i Umeå med barnen Elvis, 3, och Maximilian, åtta månader, samt Filippas dotter Emmi, 9, från en tidigare relation. Under QX-galan har Filippas mamma agerat barnvakt men annars är de måna om att vara så mycket med dem som det bara går.

– Vi sätter alltid barnen först i alla lägen så enkelt är det, vi försöker planera utifrån det, säger Filippa.

De njuter av livet som föräldrar.

– Det är fantastiskt. Vi har tre barn som är i olika utvecklingsfaser så det är bara att hänga med, liksom.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!