LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anja Pärson om bråken med hustrun Filippa Rådin

11 mar, 2020 
Anja Pärson och hennes fru Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin har varit tillsammans i många år och jobbar ständigt på sin relation.
I kvällens avsitt av Tillsammans med Strömstedts öppnar de upp om de återkommande bråken.
– Vi tjafsar om allt, säger Anja i programmet.
Annons
Filippa Rådin berättar om kärleken till Anja PärsonBrand logo
Filippa Rådin berättar om  kärleken till Anja Pärson

I hela tolv år har skidlegendaren Anja Pärson, 38, och Filippa Rådin, 47, varit tillsammans. I dag är de gifta och bor tillsammans med sina barn vid en strand utanför Umeå. Men likt alla relationer så arbetar de ordentligt för att hålla kärleken vid liv.  Något som de berättar om i kvällens avsnitt av Tillsammans med Strömstedts när de i sitt hem gästas av Jenny Strömstedt, 47, och Niklas Strömstedt, 61.

I avsnittet berättar Filippa att hon och Anja under en längre tid har gått i terapi, något som hon menar att dem gör i förebyggande syfte. Både Jenny och Niklas uppmärksammar snabbt att Anja och Filippa är väldigt olika och Anja sticker inte under stolen med att hon och hennes fru ofta bråkar. Men vad är det egentligen som de bråkar om då frågar Niklas.

– Det alla andra bråkar om, barnuppfostran, struktur i hemmet, vem har betalt räkningarna och kommit ihåg grejer, säger Anja i avsnittet.

Anja Pärson och hennes fru Filippa Rådin har varit tillsammans i tolv år.

”Vi tjafsar om allt”

Även om de flesta par hamnar i konflikter så berättar Anja att hennes och Filippas bråkande är något som även deras nära och kära har uppmärksammat.

Annons

– Om ni skulle fråga några av våra kompisar så säger de nog att vi är ganska duktiga på att tjafsa mycket. Det tror jag, vi tjafsar om allt.

Men detta är ingenting som skidlegendaren känner sig oroad för, istället anser hon att att bråkandet tillhör ett långvarigt förhållande.

– Vi räds inte för att ha en dålig period i vårt förhållande. Vi utvecklas ju tillsammans, vi lär oss mycket. Man är ju naiv om man efter tolv års tid och tror att man inte måste lägga in en stor insats själv i förhållandet. Utan att det bara ska flyta på.

Tillsammans med Strömstedts sänds på onsdagar klockan 21.00 på TV4 och TV4 play.

FOTO: Jessica Gow/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons