BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anja Pärson och hustrun Filippas tuffa bakslag – därför missar de QX

06 feb, 2023 
Gustav Motte
Anja Pärson, 41, och Filippa Rådin, 50,
Anja Pärson och Filippa Rådin har åkt på ett bakslag – bara timmar innan den årliga QX-galan.
– Vi blir kvar i soffan… säger Anja Pärson på sociala medier.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ramlar i skidliften – förvandlas till mänskligt bowlingklotBrand logo
Ramlar i skidliften – förvandlas till mänskligt bowlingklot

Anja Pärson, 41, och Filippa Rådin, 50, är ett av Sveriges mest omtyckta par. Den ena är en hyllad före detta världsstjärna – den andra designer och stylist. Paret träffades första gången under åren 2004 till 2005 när Anja Pärson skulle välja klänning till Idrottsgalan.

Under åren fortsatte paret att träffas – tills de insåg att de var mer än vänner. Ingen av dem hade någonsin tidigare varit tillsammans med en annan kvinna, så mycket var ovant och skrämmande i början, har de berättar i tidigare intervjuer.

Annons

– Jag tror vi var ovana vid att det gick över i något annat. Anja var i sin bubbla och skulle inte ta in någon känslomässigt. På den absoluta toppen får man inte ha några störningsmoment. Själv befann jag mig i ett skede i livet där jag var otroligt fokuserad på att vara fru, hade fått barn och var gift med en man. I vänskapen hittade vi styrkan i varandra, berättar Filippa i en intervju med Amelia.

Missar ”Årets viktigaste kväll”

2012 släppte paret bomben, under ett hyllat program i Sommar i P1. Två år därefter vigdes paret. Tillsammans med gemensamma sönerna Elvis, 10, och Maximilian, 7, och Filippas dotter Emmi, 16, bor i de i området Haga i Umeå.

Filipa och Anja vars relation började med en gala – meddelar nu ett bakslag. På Instagram meddelar nu de båda att de inte kan medverka på ”Årets viktigaste kväll”… nämligen QX-galan i Stockholm.

Anledningen? Båda är sjuka. De skriver Anja Pärson själv på Instagram.

Annons

”Bästa galan på året är ikväll! Viktigaste galan på hela året är ikväll!! QX-galan. Men med 40 graders feber så blir vi kvar i soffan …”

Attans! Vi får hoppas att det uppskattade paret kryar på sig.

Foto: INSTAGRAM/Jessica Gow/TT

Annons