LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anja Pärson berättar om skadan – Filippa stöttar sin partner: ”Behöver inte…”

05 apr, 2023 
Gustav Motte
Anja Pärson berättar om skadan – Filippa stöttar sin partner: ”Behöver inte…”S
Anja Pärson skadad – berättar öppet.
– En skada behöver inte betyda vila, säger skidstjärnan på sina sociala medier.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Kalla om barnplanerna i framtidenBrand logo
Charlotte Kalla om barnplanerna i framtiden

Anja Pärson, 41, är Sveriges mest hyllad alipinstjärna. Vilket inte är konstigt, med 42 världscupsegrar, 1 OS-guld, 7 VM-guld och totalt 19 mästerskapsmedaljer runt halsen är det få som kan mäta sig med henne.

Tillsammans med sin partner Filippa Rådin, 50, är de dessutom ett av Sveriges mest omtyckta par. Rådin är designer och stylist. Paret träffades första gången under åren 2004 till 2005 när Anja Pärson skulle välja klänning till Idrottsgalan.

Till en början var de vänner – men det skulle utvecklas till något mer.

– Jag tror vi var ovana vid att det gick över i något annat. Anja var i sin bubbla och skulle inte ta in någon känslomässigt. På den absoluta toppen får man inte ha några störningsmoment. Själv befann jag mig i ett skede i livet där jag var otroligt fokuserad på att vara fru, hade fått barn och var gift med en man. I vänskapen hittade vi styrkan i varandra, berättar Filippa i en intervju med Amelia.

Annons

Tillslut hittade paret varandra. Sedan 2008 har de varit tillsammans och har barnen Emmi, Elvis och Maximilian ihop.

Lade pjäxorna på hyllan

2012 lade Anja Pärson pjäxorna och skidorna på hyllan. Men det betydde inte att karriären slutade för det. Hon driver numera eget, är föreläsare och inspiratör. Tillsammans med Filippa Rådin har de dessutom en egen Youtube-kanal.

Intresset för träning har däremot inte försvunnit. På sina sociala medier uppdaterar Anja Pärson ofta med träningsbilder, som tyngdlyftning och skidåkning. Men träning kan också innebära obehag.

Anja Pärson har skadat sig

I ett av sina senaste inlägg på Instagram delar Anja Pärson med sig av en skada.

I inlägget skriver Pärson:

”En skada behöver inte betyda vila. Anpassa och hitta lösningar. Gjorde illa foten lite i helgen tyvärr”, skriver Pärson. Men det är inget som hindrar henne att fortsätta köra på!

Hon skriver:

”Men när sånt händer tar jag alltid tillfället att jobba på de där sakerna man gärna tar för givet. Djupa småmuskler ska också ha sitt. Lite stretch kan också vara bra”, skriver Pärson och lägger till en smiley.

I kommentarsfältet hittar vi kärleken Filippa Rådin som kommenterar ett rött hjärta.

Foto: INSTAGRAM, Karin Törnblom/TT

Annons