LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anja Pärson till akuten efter skadan under Kanal 5-inspelningen

23 maj, 2019 
AvAgnethe Alm
Anja Pärsson till akuten efter tv-inspelningen
Inspelningen av Vem kan slå Anja och Foppa är i full gång. Men efter en mindre lyckad dag på jobbet tvingades Anja Pärson åka till akuten. Nu avslöjar hustrun Filippa Rådin att Anja nu lider av brutal smärta.
Annons
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändringBrand logo
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändring

En ny säsong av Kanal 5:s tävlingsprogram Vem kan slå Anja och Foppa spelas just nu in. I programmet kämpar före detta skidproffset Anja Pärson och före detta hockeyproffset Peter ”Foppa” Forsberg mot andra fokkära sportprofiler som tävlar i par. De utmanas i olika grenar.

Anja i smärtor efter skadan

Men mitt under inspelningen fick Anja Pärson avbryta under gårdagen på grund av att hon blivit skadad. Det är Anjas fru Filippa Rådin som avslöjar att Anja nu tvingas gå på kryckor av skadan. I ett inlägg på Instagram förklarar hon hur läget ligger:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Igår blev det akuten efter en mindre lyckad dag på jobbet. Idag är det kryckor, brutal smärta och besök hos olika läkare och specialister. Det är en kamp mot klockan, i em är det nya inspelningar av Vem kan slå Anja och Foppa. Och Anja vill såklart inte göra någon besviken”, skriver Filippa in inlägget och fortsätter:

”Hon är ta mig sjutton den starkaste och coolaste bruden jag vet. Hon har ett pannben av stål och en krigarinställning utöver det vanliga”.

Annons

I kommentarsfältet under bilden skriver nu oroade följare, som skickar stöd och styrkekramar till Anja.

”Neeeej skickar läkande kraft!”, skriver en.

”Håller tummarna för Anja. Inte kul”, skriver en annan.

”Krya! Styrkekramar”, skriver ännu en.

”Min krigarkvinna”

Redan under kvällen igår uppdaterade Filippa Rådin på sin Instagram story att hon och Anja var på väg till akuten.

”Ingen bra kväll på inspelningen. Är på väg i ilfart till akuten. Nu håller vi tummarna att inget är trasigt”, skrev hon då.

Lite senare uppdaterade hon med fler bilder. Bland annat från inspelningen, där Anja Pärson ligger med benet i högläge. Hennes ansiktsuttryck avslöjar den starka smärtan hon kände av skadan.

”Hatar när hon har ont och önskar jag kunde ta smärta ifrån henne. Hon är min krigarkvinna! Krigarkvinnan personifierad”, skriver Filippa Rådin i ännu en story.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

Annons