LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anithas kärlekshyllning till Joel: ”Vill aldrig vara utan dig”

23 okt, 2017 
AvOla Brising
Idag fyller Anitha Schulmans sambo Joel Åhlén-Nyström 28. Då passar den 11 år äldre tvåbarnsmamman på att visa upp sin kärlek till honom, på sociala medier.
Annons

Anitha Schulman, 39, och exmaken Calle Schulman, 37, lämnade in sin skilsmässoansökan i december förra året, efter nästan sex års äktenskap. Skilsmässan gick igenom först i somras eftersom ex-makarna har barnen Penny, 6, och Tom Allan, 2, ihop. Men redan i februari fann Anitha kärleken igen.

– Han heter Joel och är en varm och eftertänksam person… Vi messade fram och tillbaka i en månad innan vi till slut sågs. Tanken var ju aldrig att vi skulle bli tillsammans, men det kändes bra och vi åkte till Rom i mars, berättade Anitha för Hänt i våras.

I början av oktober flyttade hon och Joel Åhlén-Nyström, 28, också ihop i en ny lägenhet de köpt tillsammans vid Gärdet på Östermalm i Stockholm. Och Anitha verkar trivas i Joels sällskap. Idag då han fyller 28 år väljer hon att berätta exakt hur mycket hon älskar honom i en känslosam kärlekshyllning på Instagram:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Vill aldrig vara utan dig. Vad du gör med mig går inte att beskriva. Min puls går ner och allt som skakar bedarrar när du är nära. När jag nådde in till ditt riktiga dig, är du det finaste jag mött”, skriver hon.

Grattis på födelsedagen, önskar även vi på Hänt!

Foto: Instagram, IBL

Annons