TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Anitha Schulmans avslöjande om nya kärleken: ”Läskigt"

18 maj, 2017 
AvOla Brising
Sedan en tid tillbaka har Anitha Schulman en ny pojkvän. Nu berättar hon att han är yngre och att de inte har några gemensamma vänner.
Annons

I december lämnade Anitha Schulman, 38, och ex-maken Calle Schulman, 36, in en skilsmässoansökan. Anitha upplevde det som att orsaken till uppbrottet var att hennes karriär gick så bra och att Calle hade svårt att hantera det. Men förra veckan berättade hon i sin podd “Lillelördag” att hon har skaffat en ny pojkvän:

– Det känns väldigt, väldigt bra. Jag är väldigt lycklig med honom.

Anitha Schulman skilde sig från Calle i december.

Hon berättade även att de istället för att flytta ihop direkt då hon blev förälskad har tagit det väldigt lugnt med sin nya kille och att ett förhållande inte kändes självklart för någon av dem från början. Några tankar på att säga vem den nye mannen i hennes liv är hade hon däremot inte eftersom hon är mån om att skydda sitt privatliv. I veckans avsnitt av “Lillelördag” avslöjar hon dock mer om sin nya kärlek, bland annat att de egentligen inte har några gemensamma vänner:

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är väldigt speciellt. Det här är en person som jag har valt och han har valt mig. Vi har typ fyra gemensamma kontakter på Facebook. That´s it. Vi har inga kopplingar till varandra över huvud taget och vi har gjort någonting jag aldrig gjort i tidigare relationer. Vi har testat varandra, mätt varandras styrkor, svagheter och lärt känna varandra grundligt innan vi blivit ihop.

Anitha berättar att alla hon tidigare varit i kärleksrelationer med de senaste 17 åren har funnits i hennes nätverk. Hon berättar också att hon på grund av detta i sina tidigare relationer alltid fått sin kärlek bekräftad i positiva ordalag av sina vänner:

– Då blir man också lite kär i kärleken eller i inramningen av sig själv. Helt plötsligt är man kär i begreppet att vi två är ett par och kanske glömmer bort vem det är man älskar och då börjar det kosta lite mer.

Med den nya killen är det tvärtom. De gick på sin första gemensamma fest så sent som i lördags. Anitha fortsätter:

Annons

– Jag var jättenervös. Det kan vara så oerhört läskigt att bara vara en person som har referens till en. Tänk om jag har blivit galen? Tänk om mina kompisar tycker jag är superknäpp? Sen när man väl är i det scenariot, folk träffar honom och tycker han är underbar så är det väl klart att de tycker han är underbar eftersom jag tycker han är underbar… Det gick jättebra. Det blev väldigt fint. Det blev en ny dimension till.

Anitha är extra lycklig och lite lättad över att hennes vänner gillar den nya pojkvännen.

Det framgår också av podden att den nya pojkvännen är yngre än Anitha och att han har fått henne ändra stil och ta tillbaka den stil hon hade innan hon fick barn:

– Han får mig att ändra klädstil. Jag var lite rockchic innan barn, har alltid haft skinnpaj och jeans. Skinnpaj med Chanelväska, Vanessa Paradis i Chanelannonsen från 2004 typ, det har alltid varit min ikonlook. Sen har jag försvunnit ifrån det där och blivit lite preppy, lite business och under graviditeten tappar man hela sin klädidentitet. Då försöker man bara gömma olika delar av kroppen, men nu är jag lite tillbaka. Då har jag glömt bort min gamla rockschic-look för att det gått så långt, man har blivit äldre och allt vad det är. Nu har han plockat upp den igen och det är det här jag trivs med som mest. Det är väldigt kul att förändras på ett positivt sätt.

Så här ser Anitha Schulman ut i sin nygamla rockchic-stil:

LÄS OCKSÅ:

 

Foto: IBL, Instagram

Annons