TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anitha Schulman efter "Mammor"-premiären: "Jag gjorde nyligen abort"

26 okt, 2016 
Hans & Anna Shimoda
"Ett emotionellt riktigt beslut".
Annons

Anitha Schulman som lever med mediamannen Calle Schulman, 36, kan skriva många titlar på sitt visitkort. En av de senaste är tv-stjärna efter succén med TV3-serien “Mammor” som hon dessutom är upphovskvinna till. Den hade premiär igår tisdag, och Anitha är överlycklig över responsen:

– Vi hade 205 000 tittare på tv och 120 000 online. Kanal 5 hade 66 000 tittare samma tid…

Anitha låter en smula nöjd.

Nyligen hade
I tisdags hade “Mammor” där Anitha Schulman medverkar premiär på TV3.

Serien bygger naturligtvis på egna erfarenheter av mammalivet; alla tabun och frågor, ofta av relativt oviktig karaktär, som många mammor väljer att fokusera på. Dessutom drabbades hon och Calle, som har barnen Penny, 5, och Tom Allan, 2,  av flera missfall under resans gång.

Annons

Nyligen kunde 38-åriga Anitha addera ytterligare en erfarenhet som hon valde själv. För bara några månader sedan gjorde hon nämligen abort. Ett väl övertänkt beslut enligt henne själv.

– Jag gjorde abort i våras. Ett emotionellt riktigt beslut. Vi vet inte ens om vi vill ha en trea, i alla fall inte nu. Det hade varken jag, vi eller karriären klarat av, förklarar hon.

Anitha med maken
Anitha med maken Calle Schulman.

Anitha berättar också att barn nummer två, Tom Allan, höll på att knäcka deras relation.

– Han var väldigt vild och extremt morgonpigg. Gick upp långt innan fem i nästan två år. Det höll på att ta knäcken på oss individuellt och relationen. När jag upptäckte att jag var gravid hade Tom Allan precis börja sova till halv sju på morgonen. Jag vet dessutom hur min kalender för våren ser ut så jag insåg att det inte var en rimlig ekvation.

Anitha med barnen Tom Allan och Penny.
Anitha med barnen Tom Allan och Penny.

Hon fortsätter:

– Jag “utsatte mig” för lite nyfödingar och bebisar för att testa om det ändå fanns något där. Men det gjorde det dessvärre inte. Har inte heller i efterhand ångrat mitt beslut.

Foto: IBL, TV3

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons