LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anitha Clemences vändning i barnplanerna med Joel: ”Hoppas”

20 jan, 2019 
AvAgnethe Alm
Anitha Clemence och Joel Åhlén-Nyström framtidsbesked efter missfallet
Trots att Anitha Clemence och Joel Åhlén-Nyström tidigare gått ut med att skaffa barn berättade Anitha nyligen att hon inte är så säker på att hon vill ha ett barn till. Nu verkar hon dock ha ändrat sig. För Hänt berättar hon om barnplanerna.
Annons

Anitha Clemence, 40, och pojkvännen Joel Åhlén-Nyström, 29, har varit ett par sedan 2017. Relationen med den 11 år yngre pojkvännen bekräftade Anitha några månader efter att hon skilt sig från exmaken Calle Schulman, 39, efter sex år som gifta.

Numera bor Anitha och Joel ihop och tillsammans med Anithas barn Penny, 7, och Tom-Allan, 4, har de blivit en familj. Att ha barnen varannan vecka fungerar bra och till en början var Anitha inte sugen på att skaffa fler barn än de två hon har med exmaken Calle. Men tankarna vände och i maj förra året gick Anitha ut med att hon och Joel bestämt sig för att försöka skaffa barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Sen får man hoppas på att naturen vill väl och jag blir ju 40 så det är bara att hålla tummarna för att det faktiskt funkar, sa Anitha Clemence i podcasten Lillelördag som hon har med vännen Ann Söderlund.

Under hösten gästade Anitha och Joel Malou efter tio på TV4 och berättade deras kamp för att få ett gemensamt barn.

Annons

– Jag har alltid sett mig själv med två, tre barn. Egna barn då. Men det får jag ju acceptera att det kanske inte blir nu då. Men skulle det bli så att vi får ett barn skulle det vara helt fantastiskt, sa Joel då och i samma veva berättade Anitha att hon efter många om och men bestämt sig för att skaffa ett barn till.

Sanningen om gravidkampen

Några månader senare berättade hon sanningen om hur hon egentligen känner över att få ett barn till. Att hon egentligen inte är 100 procent säker. I podcasten Jag vill ha barn berättade Anitha om tankarna.

– Det har verkligen varit en 50/50-process för mig hela tiden. Jag är ju liksom färdigt på ett sätt och skaffar vi barn så är det Joels bebis, sa hon och fortsatte:

– Sen vet jag att om jag säger nej till det här tidsbestämmer jag vår relation. Vill jag det? Nej, det vill jag ju inte på ett sätt.

Joel vill ha barn till 100 procent, medan Anithas vilja ligger på ungefär 50 procent. Något som enligt Anitha sårar Joel väldigt mycket. Men trots Anithas tvivel har paret fortsatt försöka bli föräldrar till en gemensam bebis. På fredagens Elle-galan 2019 berättar Anitha för Hänt hur barnplanerna ligger till i dagsläget.

– Barnplanerna är i allra högsta grad aktiva, vi försöker och hoppas ju på att det ska gå, säger Anitha Clemence till Hänt under Elle-galan 2019.

FOTO: Karin Törnblom/IBL, Hans Shimoda/IBL

Annons