LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anitha Clemences nya ord om relationen till Calle Schulman idag

11 jul, 2020 
Anitha Clemence och Calle Schulman
Anitha Clemence och Calle Schulman bröt upp i slutet av 2016.
Sedan dess har det bråkats om efternamn och dykt upp nya kärlekar.
Hur ser egentligen relationen mellan ex-makarna ut idag? Det berättar nu Anitha för Hänt!
Annons
Allt om Anitha ClemensBrand logo
Allt om Anitha Clemens

Anitha Clemence, 42, och Calle Schulman, 40, hade varit gifta i fem år när de beslutade sig för att gå skilda vägar. I slutet av 2016 bekräftade de tidigare makarna att de skulle separera. I en uppdatering på Instagram skrev Calle att det var ett gemensamt beslut som tagits i lugn och ro.

Calle och Anitha har tillsammans två barn – dottern Penny, 9, och sonen Tom-Allan, 6.

Calle och Sandrhas förlovning

Efter relationens slut fann de båda kärleken på annat håll. Några månader efter skilsmässan med Anitha visade Calle upp sin nya kärlek Sandhra Johnsson, 32. Paret har sedan dess flitigt delat med sig av sin kärlek på sociala medier och de tog snabbt flera stora beslut i relationen. De flyttade nämligen ihop, skaffade hund och umgicks med Calles barn. I början på 2019 tog de förhållandet till ytterligare en nivå. Calle gick då ner på knä och friade.

I ett inlägg på Instagram visade det nyförlovade paret glatt upp ringarna. Sedan dess har bröllopsplanerna varit igång. Det har varit sagt att Calle och Sandhra ska gifta sig under 2020 men om den planen återstår sedan pandemin dök upp är oklart.

Calle Schulman och Sandhra
Foto: Eero Hannukainen/TT

Anitha fann kärleken i Joel

Det är inte bara Calle som haft tur i kärlek sedan uppbrottet. Även Anitha fann nämligen någon som fångade hennes hjärta. Det dröjde några dejter men sen hade Joel Åhlén-Nyström, 30, fått Anitha på fall. Sedan dess har kärleken sprudlat mellan paret som tidigare varit öppna med att de försökt skaffa barn ihop. Några planer på giftermål har de däremot inte, det är något som Anitha känner sig klar med.

Anitha Clemence och Joel
Foto: Hans Shimoda/TT

Calles och Anithas relation idag

Efter att Calle och Anitha offentliggjort sin skilsmässa uppkom ett bråk. Det visade sig finnas olika tankar kring om att Anitha fortsatt hette Schulman i efternamn. Tillslut tog hon ett beslut och bytte namn till sitt nuvarande – Clemence.

Annons

Anitha har tidigare berättat för Hänt om namnvalet. Hon kom till Sverige från Indien den tjugotredje november, vilket var dagen då Clemens hade namnsdag. Detta ledde till att hennes föräldrar gav henne smeknamnet Clemens och på den vägen uppkom det nya efternamnet.

Flera år har nu gått sedan namnbråket och uppbrottet. Ex-makarna syns inte tillbringa tid tillsammans i offentligheten men hur ser egentligen relationen ut idag? När Hänt når Anitha visar det sig att att bråken helt enkelt verkar tillhöra det förflutna.

Hur är din och Calles relation idag?

– Den är bra, säger Anitha.

Är ni vänner?

– Ja absolut.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

Annons