LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anitha Clemence om dottern Penny Schulmans framtid

19 jul, 2020 
Anitha Clemence och Penny Schulman
Penny Schulman fångade svenska folkets hjärtan när hon dök upp på föräldrarna Calle Schulmans och Anitha Clemences sociala medier.
Men plötsligt slutade Penny att synas lika frekvent.
Nu berättar Anitha för Hänt om planernas för Pennys framtid.
Annons
Allt om Anitha ClemensBrand logo
Allt om Anitha Clemens

Entreprenören Anitha Clemence, 42, och medieprofilen Calle Schulman, 40, träffades 2009, när de båda arbetade med produktionen av skandalsåpan Kungarna av Tylösand. Det slog snabbt gnistor och paret flyttade ihop. I början av 2011 gifte de sig och några månader senare väntade de sitt första barn. Tillsammans fick de dottern Penny, 9, och sonen Tom-Allan, 6.

Men 2011 fick relationen sig ett slut, Calle och Anitha bekräftade då att de beslutat sig för att gå skilda vägar. Sedan dess har de funnit kärleken på varsitt annat håll. Anitha är idag tillsammans med pojkvännen Joel Åhlén-Nyström, 30, som hon träffade via sociala medier. Paret visar flitigt upp sin kärlek på sociala medier men Anitha har tidigare berättat för Hänt att paret inte har några planer på att gifta sig, då det inte är något som de längtar efter. Calle däremot är förlovad sig med sin Sandhra Johnsson, 31, sedan ett år tillbaka.

Annons

Släppte sin egna låt

Calle och Anitha turas om att ha hand om barnen Penny och Tom-Allen. Redan från att de var väldigt små har de synts i offentligheten. Det började med att Calle och dottern Penny gjorde klipp tillsammans på Instagram. Dessa kom att få stor spridning och Penny blev en förebild för många – trots hennes unga ålder.

År 2016 chockade hon det svenska folket rejält när hon hade blivit signad med ett skivbolag. Bara sex år gammal släppte hon låten Tjejer är bäst, vilket var en nyhet som mamma Anitha glatt berättade om på Instagram.

Penny gjorde även sin tv-debut när hon medverkade i sin mammas egen humorserie Mammor, som gick på TV3 samma år.

Framtidsbeskedet för Penny

Men efter detta syntes Penny allt mindre på föräldrarnas sociala medier. Anitha har tidigare berättat för Hänt att det var viktigt för henne att dottern fick möjlighet att välja själv om hon ville synas i offentligheten eller inte. Hon förklarade då att det var viktigt att Penny skulle komma på vad hon ville göra själv och inte skulle vara pushad av föräldrarna.

Annons

Idag syns de båda barnen då och då på både Anithas och Calles sociala medier. Men vad vill egentligen Penny göra nu när hon blivit några år äldre? När Hänt når Anitha så har hon ett glädjebesked att dela med sig av. Det verkar nämligen som att vi kommer att få se mer av Pennu framöver.

– Hon har varit på slutaudition för ett par större svenska filmer. Barnfilmer liksom. Så vi får väl se, det dyker väl upp, när det dyker upp. Hon känner sig iallafall redo för det, säger Anitha.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Instagram

Annons