LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anitha Clemence om 8-åriga dottern Penny Schulmans framtid

09 dec, 2019 
AvStina Dahlgren
Anitha Clemence och ​Penny Schulman
8-åriga Penny Schulman har blivit ett välkänt ansikte för svenska folket.
Nu berättar hennes mamma Anitha Clemence för Hänt om dotterns framtid.
– Hon är en supersmart tjej, säger Anitha.
Annons
Allt om Anitha ClemensBrand logo
Allt om Anitha Clemens

Anitha Clemence, 41, och Calle Schulman, 39, skilde sig för tre år sedan. De fick tillsammans barnen Penny, 8, och Tom Allan, 5. På sociala medier delar de ofta med sig av små filmer och bilder på barnen, något som uppskattas enormt av följarna. De två barnen har tagit svenska folket med storm och deras charm får även det hårdaste hjärta att smälta.

Penny har trots sin ringa ålder hunnit med att både släppa låt och göra succé på tv. 2016 släppte hon låten Tjejer är bäst, något som Anitha Clemence skrev om på sin Instagram.

”Hej och välkommen till mitt knasiniversum. Min dotter har blivit “signad” med Universal och släpper nu sin första låt. Kanske sommarens stora hit? Till alla er dödssköningar där ute.´Tjejer Är Bäst´ kort och gott heter den.”

När Anitha Clemence egen humorserie Mammor gick på TV3 samma år dök Penny upp även där.

Anitha Clemence om dottern Penny Schulman

När Hänt träffar Anitha på premiären av filmen Sune – Best man säger hon att dottern ändå syns mindre nu för tiden än vad hon gjorde förr.

Annons

– Nu gör hon inte det jämfört med tidigare, i alla fall inte på mitt konto, säger hon.

Penny är med på premiären, och på röda mattan poserar hon vant och ler stort när fotograferna tar bilder. Trots att hon gillar att vara i rampljuset vill mamma Anitha att hon ska få vara barn ett tag till.

– Jag vill framför allt att hon ska komma på det själv och att det inte ska vara frampushat av mig eller Calle. Om hon känner för att ha en Youtube-kanal senare eller om hon vill ha eget konto på Instagram, nu är det ju 13-årsgräns på Instagram, men då får man ta det från det, säger hon.

”En supersmart tjej”

Penny tar danslektioner och spelar fotboll, men hon har fastnat för dansen. Och så målar hon mycket. Hur framtiden ser ut för Penny får hon avgöra själv säger Anitha. Hon har inga planer på att pusha dottern in i kändisvärlden om hon inte vill det själv.

– Hon är också en supersmart tjej. Jäkligt pluggig och duktig så jag vill bara att hon ska känna att hon har fler alternativ än att hon ska springa in i underhållning, säger Anitha Clemence.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons