LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anitha Clemence bekräftar uppbrottet från 11 år yngre pojkvännen: ”Jävligt smärtsamt”

21 apr, 2024 
Anitha Clemence och Joel Åhlén-Nyström har varit tillsammans i sju år. I en intervju med Aftonbladet bekräftar Anitha nu att paret valt att gå skilda vägar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så klädde sig kändisarna på ELLE-galan 2024Brand logo
Så klädde sig kändisarna på ELLE-galan 2024

Entreprenören Anitha Clemence, 45, fann kärleken i journalisten Joel Åhlén-Nyström, 34, år 2017. Sedan dess har vi kunnat följa parets kärleksresa på sociala medier och på olika röda mattor.

Men nu bekräftar Anitha att de två, efter sju år tillsammans, valt att gå skilda vägar.

Anitha Clemens och Joel Åhlén-Nyström har gjort slut

I en intervju med Aftonbladet berättar Anitha om beslutet.

– Anledningen till att vi har gjort slut är att vi har harvat den här frågan om barn i många år till och från. Det har inte varit en diskussion hela tiden, men den bubblar ju upp med jämna mellanrum, säger hon och fortsätter:

– Joel vill jättegärna ha barn medan jag har varit ganska tydlig med att jag inte vill ha några fler barn. Jag har varit 100 procent ärlig i det, sedan blev vi gravida av en slump och det resulterade i ett missfall. Då kände jag att jag inte riktigt pallade att gå igenom det igen och var kanske inte heller så barnsugen som jag hade hoppats att jag skulle vara. Jag hade inte det moderliga drivet att bli mamma igen.

Så är Anitha Clemens och Joel Åhlén-Nyström relation efter uppbrottet: ”Smärtsamt”

Det är med blandade känslor som paret går skilda vägar, men Anitha menar att relationen mellan de fortsatt är bra.

– Vi är bästa kompisar och han bor fortfarande här. Men han håller på att renovera sin nya lägenhet och min ligger ute till försäljning, jag vill ha en nystart efter det här.

Anitha får frågan om hur hon mår efter uppbrottet.

– Ibland är det mer konstruktivt att vara ovänner. Man har en fight och sedan är det över. Jag ska vara ärlig och säga att det här är jävligt smärtsamt. Men det blir nog bra för båda på andra sidan. Jag blickar framåt.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons