LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anitha Clemence nya barnbesked med Joel Åhlén-Nyström

08 jul, 2020 
Anitha Clemence och Joel
Anitha Clemence fann kärleken i Joel Åhlén-Nyström för cirka tre år sedan.
Paret har tidigare varit öppna med att de försökt skaffa barn men fått missfall.
Nu berättar Anitha i en intervju med Hänt om parets tankar kring att fortsätta försöka.
Annons
Allt om Anitha ClemensBrand logo
Allt om Anitha Clemens

Entreprenören och influencern Anitha Clemence, 42, var under fem års tid gift med Calle Schulman, 40. I december 2016 kom plötsligt beskedet att de valt att gå skilda vägar. Tillsammans har Calle och Anitha barnen Penny, 9, och Tom Allan, 6.

Några månader efter skilsmässan bekräftade Anitha att hon hade funnit kärleken på nytt. Det var nämligen så att Joel Åhlén-Nyström, 30, hade fått henne på fall. Paret träffades via sociala medier och det var efter att Joel hade samlat mod och skrivit till Anitha som de sågs. Men det var inte kärlek vid första ögonkastet. När Hänt når Anitha berättar hon att det dröjde någon dejt innan hon förstod att Joel var den rätta.

– Det var väl kanske andra eller tredje dejten som jag trillade dit, säger Anitha Clemence.

Idag visar paret flitigt upp sin kärlek till varandra på sociala medier. För tillfället befinner sig barnen hos sin pappa, vilket innebär egentid för Joel och Anithas del.

Annons

”Joel är inte jättesugen på att gifta sig”

Kärleken sprudlar och Anitha kan inte bara välja en sak som är den bästa med Joel.

– Han är väldigt rolig, lugn, trygg och smart, säger hon.

Paret, som nu har varit tillsammans i cirka tre år, har tagit ett gemensamt beslut – de är nämligen inte sugna på att gifta sig.

– Vi är ganska otraditionella skulle jag säga. Varken jag eller Joel brinner så mycket för bröllop. Jag har varit gift två gånger så jag känner att jag är lite färdig med det och Joel är inte jättesugen på att gifta sig heller, säger Anitha.

Nya barnbeskedet efter missfallet

Anitha, som har två barn med ex-maken Calle Schulman, har tidigare berättat att hon känt sig klar med barn. Men efter att hon fann kärleken i Joel, som själv inte har några barn, ändrades det. Paret beslutade sig för att försöka skaffa barn men i april 2018 öppnade Anitha upp om att hon hade fått ett missfall.

Det har nu gått två år sedan dess och Anithas följare har flertal gånger frågat om paret planerar att försöka igen. För Hänt berättar nu Anitha att paret fortsatt gärna blir föräldrar tillsammans om möjligheterna finns.

– Ja, absolut, säger Anitha men förtydligar även att möjligheten att bli gravid inte är något hon tar för givet.

– Det vet man aldrig. Jag är liksom 11 år äldre, det är inte säkert att det går rent praktiskt så vi får se.

FOTO: Magnus Sandberg/TT/Eero Hannukainen/TT

Annons