LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anitha Clemence ilska mot exet Calle Schulman: ”Snål”

18 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Fyra år har gått sedan Anitha Clemence och Calle Schulman gick skilda vägar efter sju år som par.
I podcasten ”Lillelördag” öppnar Anitha nu upp om relationen till sin exman och berättar varför hon tycker att han är snål.
– Funkar inte, säger hon.
Annons
Allt om Anitha ClemensBrand logo
Allt om Anitha Clemens

I podcasten Lillelördag som Anitha Clemence har tillsammans med kollegan och vännen Ann Söderlund pratar vännerna om allt mellan himmel och jord, och det är när de pratar om att många män har en tendens till att vara snåla som Anitha genast börjar prata om Calle Schulman. 

– Jag lever ju med ett väldigt snålt ex, säger hon.

Då de har delad vårdnad över deras gemensamma barn Penny och Tom Allan kämpar de för att kunna ha en så bra relation till varandra som möjligt, men ibland uppstår det situationer som gör det svårt.

Olyckshändelsen med sonen

I podden berättar Anitha om en morgon när hon hittade en gammal termosflaska i Tom Allans ryggsäck och hur det helt plötsligt skedde en stor explosion efter att hon av misstag råkat öppna den.

– Det är alltså gammal, rutten, stinkande varm choklad som liksom kaskadsprutar ner hela köket. Det är ett skämt, berättar hon.

Ann som redan har sett bilder från den här olyckan kan intyga att det var en katastrof, och med tanke på att Anithas kök var nyrenoverat vid det här laget kan hon bara föreställa sig hur hon själv hade reagerat.

Annons

– Hade det där hänt hade jag på riktigt börjat lipa, säger hon.

Anitha berättar att hon i ren panik började kämpa för att få bort allt som kommit på väggar och tak, men att det trots hennes insats inte gick bort helt och hållet.

– På väggen gick det bra att få bort, men takfärgen är ju väldigt matt och torr så där liksom absorberade smörjan rakt upp i. Men det är inte bara det. Det luktar. Det är rutten gammal mjölk liksom, säger hon innan hon fortsätter:

– Nu kommer en saneringsfirma imorgon och får inte de bort det kommer jag behöva måla om taket. Så är det bara. Punkt slut.

Anithas ilska mot Calle

Efter olyckshändelsen med Tom Allans termos skickar hon ett sms till Calle för att berätta vad som hänt och samtidigt fråga om han skulle kunna swisha en spänn för att bidra till handpenningen, då Anitha anser att det var på grund av honom som det hände.

– Och det här är ju inte för att verka snål, utan det är ju faktiskt regelrätt för att han har skitit i att ta upp den. Den där flaskan har ju legat där i en vecka liksom, förklarar hon för Ann.

Annons

Hon fortsätter:

– Det är ju en olycka som har hänt, men hur som helst så skulle jag om det här hade hänt hemma hos Calle och Sandra alla dagar i veckan skickat en symbolisk summa bara för att visa att ”hej jag är en schysst medspelare, vi löser det här tillsammans såklart.”

Men ganska snart skulle det visa sig att hon och Calle inte delade den synen på situationen, och konversationen mellan det tidigare paret löstes istället ut till ett stort bråk.

– Det blev en kaskad utav utskällning om vilken girig och fruktansvärd person jag var på olika sätt, och sen kom det upp, som det alltid gör när man börjar bråka med sitt ex, 200 andra grejer också.

Hon berättar att deras relation har varit väldigt bra på senaste tiden och att hon därför äntligen har börjat våga tro på att det faktiskt kommer vara bra nu, men att den här händelsen fick henne att inse att så inte är fallet.

– Allt har fungerat väldigt bra mellan oss väldigt länge, men idag fick jag ju bevisat att nej det funkar inte alls. För att så fort det handlar om pengar så funkar det inte, säger hon.

FOTO: Magnus Sandberg/Eero Hannukainen/TT

Annons