LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anitha Clemence: Därför pratar hon inte om Calle Schulman

08 aug, 2020 
AvLovisa Ström
Anitha Clemence och Calle Schulman gick skilda vägar efter fem år som gifta.
Nu berättar hon varför hon inte vill prata mer om sitt ex.
– Den luckan har stängts, säger hon.
Annons
Allt om Anitha ClemensBrand logo
Allt om Anitha Clemens

Anitha Clemence och Calle Schulman var länge ett av Sveriges hetaste kändispar. Även deras gemensamma barn Penny och Tom-Allan gjorde stor succé hos det svenska folket efter att deras föräldrar lagt upp charmiga klipp på de på sina sociala medier. Men trots deras popularitet hos alla andra hade familjen trots allt sina bekymmer, och år 2016 gick Anitha och Calle ut med att de skulle separera.

Det har nu gått fyra år sedan separationen och Anitha har blivit trött på att prata om sitt ex. Nu berättar hon varför.

Tiden efter uppbrottet

Det tidigare paret skapade många rubriker när de gick skilda vägar. Att paret som många hade sett upp till och följt i flera år inte längre skulle vara tillsammans gick inte ihop för folk. Men mycket har hänt sedan dess och både Anitha och Calle har lämnat relationen i det förflutna.

Calle har nämligen funnit kärleken på nytt hos make up-artisten och stylisten Sandra Johnsson och även Anitha har gått vidare. Några månader efter skilsmässan från mediaprofilen blev hon kär i den 12 år yngre Joel Åhlén-Nyström. De bor nu tillsammans och verkar vara lyckligare än någonsin.

Annons

Men trots att de själva har gått vidare verkar andra ha svårt att släppa den tidigare relationen.

Avslöjar orsaken bakom tystnaden

Häromdagen hade Anitha en frågestund på Instagram där hon fick alla frågor man kan tänka sig mellan himmel och jord. Men det är när hon får frågan om vilka frågor hon gillar att svara på som hon berättar varför hon inte vill prata mer om sitt ex.

“Jag står ut med de flesta typen av frågor förutom de som rör mig och mitt ex. Den känns ju som att den är liksom..Den luckan har stängts”, säger hon.

Några stories senare är det någon som undrar hur man får en så bra relation som möjligt med sitt ex, och syftar på Anithas historia med Calle. Personen som frågar uttrycker frustration över att exet inte förstår att bråk mellan dem drabbar barnen och Antiha sammanfattar kortfattat hennes tips i en text:

“Ta inga små strider och låt det inte gå ut över barnen.” 

Sedan utvecklar hon svaret.

– Tiden är er bästa kompis, det är bara så det ser ut. Och håll inte på att anklaga varandra för olika saker, åtminstone inte in public. Sen kan man ju vara olika som personer och föräldrar och så är det bara. Men var relevant, säger hon.

FOTO: TT

Annons