Anitha Clemence berättar sanningen om Joels beteende

Anitha Clemence om hur hon löser problematiken i relationen med Joel Åhlén-Nyström

Anitha Clemence avslöjar sanningen om resorna tillsammans med kärleken Joel Åhlén-Nyström – och hur hon lyckas stå ut med hans gnäll.

Det var i december 2016 som entreprenören och influencern Anitha Clemence, 40, och Calle Schulman, 39, skrev på Instagram att de bestämt sig för att gå skilda vägar. Paret hade varit gifta i fem år när de tog beslutet om skilsmässan och tillsammans har de barnen Penny, 8, och Tom Allan, 4.

Några månader efter skilsmässan bekräftade Anitha Clemence att hon funnit kärleken på nytt, i Joel Åhlén-Nyström, 28.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

I juni startade Anitha podcasten Nu ska du få höra tillsammans med vännen Malin Gramer, 40.

I det senaste avsnittet spelar de upp ett ljudklipp från ett Instagram-inlägg som Anitha publicerade förra året. Det är flera ljud som klippts ihop från henne och Joels resa till Capri i Italien.

– Förra året lade jag upp ett klipp på Joel ifrån Capri. Vi är på världens vackraste ö och den här människan, nu är han inte bara sådan, han är väldigt mycket annat. Men han har en tendens att gnälla en del, erkänner Anitha i podcasten.

”Hur håller du dig?”

I ljudklippet kan lyssnarna höra hur Joel klagar på ont i fötter och rygg, att bussarna går sällan, att han inte gillar ödlor, att han blir åksjuk, att han sover dåligt, har kliande hals och dålig mage.

Det här var ljud från parets andra resa till Italien. Anitha menar att parets första resa dit inte heller var en dans på rosor.

– Då var han ju sjuk, då hade han varit förkyld. Så när vi landade på flygplatsen i Milano och man bara, wow första parsemestern ska börja, vi ska bila till Toscana, det ska vara sådär härligt som man bara ser på amerikanska filmer – då lägger han sig och sover, så jag får sträckköra till Toscana i tre och en halv timme och när vi väl kommer fram till Toscana, då börjar jäveln bli åksjuk, så då ska han stanna och kräkas, säger Anitha.

Malin vill sedan fokusera på hur Anitha själv har tagit hand om situationen.

– Kan vi bara prata om hur du handskas med honom? Jag vill att du ska spela upp bara dina svar ”mm, gör det, mm, ja, mm”, du är ju så bra så att jag orkar inte ens… hur håller du dig?, frågar Malin Gramer och för Anitha är svaret glasklart:

– Nej, men jag har ju småbarn. Jag har ju stängt av. Jag sätter ju på stänga av-filtret och svarar bara på kommando ”oj då, jaha, aja”. Ja, men du vet ju hur det kan låta vid en pool ”jag får inte på mig puffarna, aj, det kliar, det svider, det sticker”. Det är exakt samma typ av resonemang, man bara ”mm, ja, men det är jobbigt”. Bekräfta, bekräfta, bekräfta!

FOTO: TT