LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anitha Clemence avslöjar stora livsförändringen: ”Ny era”

10 nov, 2019 
Anitha Clemence om hur hon löser problematiken i relationen med Joel Åhlén-Nyström
Anitha Clemence har ett par tuffa månader bakom sig då hon i våras drabbades av ett missfall.
Nu avslöjar influencern att hon går in i en ny era i livet.
– Detta ÄR min passion, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Annons
Allt om Anitha ClemensBrand logo
Allt om Anitha Clemens

Influencern Anitha Clemence, 40, var tidigare tillsammans med mediapersonligheten Calle Schulman, 39. Efter sex år som gifta valde paret att gå skilda vägar och 2017 avslöjade Anitha att hon träffat kärleken på nytt i Joel Åhlén-Nyström, 28.

Anitha Clemence har tidigare berättat att hon och pojkvännen velat skaffa barn ihop. I april avslöjade Anitha att hon varit gravid, men att det slutade med missfall.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nej, det kanske inte riktigt var så här jag såg det här inlägget framför mig. Att jag och Joel skulle berätta att vi väntar barn och hur jävla härligt det var. Men det blev inte så. Jag fick igår reda på under Kub-undersökningen att bebisen inte hade några hjärtslag längre, att jag fått missfall och att det känns piss”, skrev hon då.

Anitha Clemence ord om barnbeslutet med Joel

I podcasten Nu ska du få höra, som Anitha har tillsammans med Malin Gramer, berättade hon tidigare i höst att hon numera är osäker på ifall hon vill skaffa fler barn. Anitha har nämligen sonen Tom Allan Schulman, 5, och dottern Penny Schulman, 8, från sitt tidigare äktenskap.

Annons