Anis don Demina och Zeana Muratovic svarar på romansryktet

Anis don Demina och Zeana Muratovic i Melodifestivalen 2019

Anis don Demina och Zeana Muratovic tävlar tillsammans i Melodifestivalen. Nu svarar de på romansryktet som länge cirkulerat kring dem.

Han är musiker och Youtuber som slog igenom när han öppet bråkade med Joakim Lundell. Hon slog igenom i Idol 2016. Han har varit med i Melodifestivalen en gång tidigare. Hon debuterar. I år tävlar Anis don Demina, 25, och  Zeana Muratovic, 25,  tillsammans i Melodifestivalen med låten Mina bränder.

Annons: Känns ditt hår vintertrött och slitet? Hårkontroll har allt du behöver. Här hittar du produkterna som reparerar, skyddar och ger ditt hår näring!

Förra året spelade Anis don Demina saxofon i Samir Badran och Viktor Frisks låt Shuffla och slutade då på en fjärde plats.

– Jag var mer som en möbel i deras nummer, nu får jag visa mer av mig själv, säger han.

Zeana Muratovic har sedan Idol kämpat hårt för att komma dit hon är idag. Hon har spelat in låtar, jagat skivbolag som vill signa henne och förra året gick hon på en av Melodifestivalens efterfester för att knyta kontakter.

– Då var jag inte någon, alla artister var där och ingen kände mig, ingen pratade med mig, folk sa knappt hej till mig. Men jag kollade på scenen och tänkte att ”där ska jag stå nästa år”, berättar hon.

Så träffades Anis don Demina och Zeana Muratovic

Det var också på den efterfesten hon för första gången träffade Anis don Demina. Den senaste tiden har romansrykten cirkulerat kring paret och när Anis don Demina postade en video på sin Youtubekanal fick de frågan om de var kära i varandra.

Istället för att svara valde de att klippa till nästa fråga. När Hänt träffar dem i deras loge under Melodifestivalen i Göteborg berättar de varför de inte ville svara.

– Så folk får undra, säger Anis don Demina hemlighetsfullt.

Har fattat tycke för varandra

De berättar att de kommer fortsätta göra videos ihop och har även funderat på fortsatta artistsamarbeten dem emellan.

– Vi gillar varandra, vi kan inte ljuga om det, säger Zeana Muratovoic.

De vägrar dock att svara på frågan om de har hettat till mellan dem. Däremot medger även Anis don Demina att de har fattat tycke för varandra.

– Vi hade inte kunnat göra den här grejen om vi inte gillade varandra, säger han.

LÄS MER: Allt du vill veta om Anis don Demina inför Melodifestivalen

LÄS MER: Här är alla tävlande artister i Melodifestivalen 2019

FOTO: Ibl/Karin Törnblom, Instagram

Senaste nytt