Anis Don Demina avslöjar dolda kampen i Melodifestivalen

Anis Don Demina

Anis Don Demina var tidigare i år med i Melodifestivalen med Zeana Muratovic.
Nu berättar han om sina tankar kring att medverka i programmet igen – och att han i så fall hade velat vara ensam.
– Jag gillar när saker är på mina villkor, säger han till Hänt.

Anis Don Demina, 26, har slagit igenom rejält under de senaste åren. Han har blivit en stor Youtube-stjärna och han har även släppt en rad med hits. Just nu är han aktuell med låten Postcard tillsammans med Eric Saade, 28.

När Hänt träffar Anis berättar han om sina tankar kring Melodifestivalen, som han medverkat i två gånger. Han ser tillbaka på det som en rolig tid – men förklarar att det även innebar mycket slit.

– Mello är så jävla mycket jobb. Det är så påfrestande, allt med media, kameror och rep, säger Anis don Demina.

Sist han medverkade i programmet gjorde han det med Zeana Muratovic, 26. Tillsammans framförde de sitt bidrag Mina bränder. Men skulle han vara med igen hade han istället velat delta ensam, säger han.

– Om jag hade gjort det igen hade jag velat göra det själv. Inte för att vinna mello, utan för att det är en stor grej och att det är fett.

Vad var det som var jobbigt sist?

– Allt, framförallt att jobba med någon. För annars gör jag ju allt annat jag gör själv. Som Youtube, jag redigerar allt själv och så. Jag gillar när saker är på mina villkor. Jag gillar inte att förlita mig på någon annan, för då blir det inte alltid som man målat upp det i sitt huvud.

”Mycket jobb för tre minuter tv”

Men trots att Anis don Demina verkar tycka att Melodifestivalen innebar allt för mycket jobb, så verkar han inte ångra sin medverkan.

– Jag har gjort jävligt mycket coolt, men det fetaste jag gjort är nog ändå att stå på den där scenen. Men det är jävligt mycket jobb för tre minuter i tv, säger han.

Så, finns det en chans att du kommer delta igen eller inte?

– Ingen aning. Det visar sig, säger han.

FOTO: TT/Lotte Fernvall, TT/Stina Stjernkvist

Senaste nytt