LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Agnes Lindströms ärliga ord om kärleken till Filip Hammar

25 sep, 2018 
AvOla Brising
Så träffades Agnes Lindström Bolmgren och Filip Hammar
Agnes Lindström Bolmgren berättar om kärleken till sambon Filip Hammar i podden Nemo möter en vän. Hon älskar hans energi, att han är snäll, mysig och snygg.
Annons

Filip Hammar, 43, separerade hösten 2016 från Jennie Hammar, 32, efter ett åtta år långt äktenskap. Efter skilsmässan har programledaren funnit kärleken igen med skådespelerskan Agnes Lindström Bolmgren, 29. I början av sommaren berättade Agnes, som sedan ett år tillbaka är sambo med Filip, i Aftonbladet om hur de träffades:

– Vi har känt varandra länge. Vi var vänner och sedan övergick det till kärlek. Jag vill ju vara med där här människan dygnet runt! Han är världens finaste, mitt lilla marsvin. Jag älskar honom. Han är ju galen, men kul! Vi har samma tempo. Vi vill uppleva och göra saker, vi uppskattar samma saker. Det känns så självklart.

Nu berättar Agnes mer om hur deras kärlek växte fram i podcasten Nemo möter en vän:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ingen raggade upp någon… Man hittar massa saker som man tycker är kul att spinna vidare på… Sedan när man blir kär så blir det komplicerat på en massa sätt.

Det tog ett tag för henne att förstå att det var mer än bara vänskap:

Annons

– Jag insåg att jag hade lurat mig själv. Det är klart jag är kär i honom. Han är den roligaste man kan vara med. Det känns som att allt blir kul när man är med honom. Jag kämpade emot det lite i början, tvivlade på mina egna känslor, var rädd att förstöra vänskapen genom att bli tillsammans med honom, men sen när det väl hände kändes det helt självklart att vi skulle vara tillsammans.

Agnes berättar om vad hon tycker är Filips bästa sidor:

– Han har en sån jävla energi. I somras var vi i hur många länder som helst på vår roadtrip. En dag i Rom, en dag i Florens. Tjoff, tjoff, tjoff. Han är som en sån där hamster i sitt hjul. Äta lite salladsblad och så vidare. Han är den människa med mest energi jag har träffat i hela mitt liv.

Hon fortsätter:

– Och han är så social med andra. Man kan kasta in hon i vilket rum som helst och man vet att han kommer prata med folk. Han är intresserad av folk och lika nyfiken på saker som jag tycker att jag själv är. Man kan hamna på en lustig bar i Italien med märkliga gubbar och tycker det är kul, ser värdet i det. han är också den absolut snällaste människan, en riktig liten mysboll… och jättesnygg.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

Annons