TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Angelinas nya kärlekslycka – efter skilsmässan från Brad Pitt

08 jan, 2019 
AvLotta Gray
Angelina Jolie verkar ha hittat kärleken igen efter separationen från Brad Pitt.
Angelina Jolie verkar nu äntligen ha funnit kärleken igen. Nyligen sågs hon mingla med mexikanska regissören Alfonso Cuaron.
Annons

Ingen har väl lyckats undgå den smutsiga och uppslitande skilsmässan mellan Angelina Jolie, 43, och Brad Pitt, 54. I två år har den pågått och paret har inte lyckats komma överens om någonting i stort sett. Framför allt inte var de ska bo då Angelina velat ta barnen med sig och flyttat till Europa. Men nu verkar det som om Angelina har lyckats hitta kärleken igen, enligt nöjessajten Radaronline.

Det var på visningen av filmen Roma som hon kom tillsammans med den mexikanske regissören Alfonso Cuaron, 57. Angelina lär vara ett stort fan av hans jobb och filmen Roma tippas bli en stor snackis. Förhoppningsvis är barnen Maddox, 17, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12 och de 10-åriga tvillingarna Knox and Vivienne glada över att deras mamma verkar lyckligare.

Var tidigare tillsammans med en halvsvensk

Angelina har tidigare kopplats samman med en annan man efter separationen från Brad Pitt – nämligen halvsvenske Garrett Hedlund, 33, enligt Radaronline.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons