BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Morden i Midsomer-skådespelaren Angela Thorne är död

19 jun, 2023 
Frida Eklöf
Angela Thorne
Den brittiska skådespelerskan Angela Thorne har avlidit vid 84 års ålder meddelar familjen. Thorne var känd från bland annat välkända serien Morden i Midsomer.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åsa Vesterlund om bråket med Anna Anka: "Hon blockade mig”Brand logo
Åsa Vesterlund om bråket med Anna Anka: "Hon blockade mig”

Den brittiska skådespelerskan Angela Thorne har avlidit vid 84 års ålder meddelar familjen. Hon ska ha somnat in fridfullt i hemmet.

Angela Thorne är känd för sin roll i den välkända brittiska kriminalserien Morden i Midsomer. I Storbritannien är hon också känd för sin roll i tv-serien Ombytta roller, som var en av de mest sedda tv-programmen under 80-talet.

Familjens sorg: ”Vi kommer alla att sakna henne väldigt mycket”

Enligt tidningen The guardian har sonen Rupert Penry-Jones gjort ett uttalande:

”Hon var Peter Penry-Jones älskade fru och efterlämnas av sina två söner Rupert och Laurie Penry-Jones och hennes barnbarn, Florence, Peter, Giorgio och Delilah. Vi kommer alla att sakna henne väldigt mycket.”

Thorne medverkade också i flera brittiska sitkom-serier och dramaserien Elizabeth R i BBC, förutom i en lång rad filmer samt teaterpjäser under sin karriär.

Thorne nominerades till en Olivier Award för sin roll som Margaret Thatcher i scenuppsättningen av Någon för Denis? på Whitehall-teatern under 80-talet.

Thorne blev 84 år gammal, vila i frid.

FOTO: Alastair Muir/REX

Annons