Andrijano "Adinatoor" Mijanovic relation med Anna-Lisa Herascu

Andrijano ”Adde” Mijanovic avslöjar – så ser relationen ut med Anna-Lisa Herascu idag

Relationen mellan Andrijano "Adinatoor" Mijanovic och Anna-Lisa Herascu har pågått fram och tillbaka sedan den allra första säsongen av Ex on the Beach.
Men efter att Adde valt att ha en trekant med två av de andra deltagarna programmets VIP-upplaga har kärleken legat på is.
– Mina känslor för Anna-Lisa kommer aldrig att förändras, säger han i podcasten Sweet but psycho.
Slå på ljud

Celebrity Ex on the Beach börjar lida mot sitt slut. Under säsongens gång har tittarna kunnat följa sina favoritdeltagare från tidigare säsonger i både upp och nedgångar. Det har minst sagt varit både krig och kärlek inne i huset då deltagarnas ex kommit in en efter en.

En av de stora händelserna under säsongen var då Anna-Lisa Herascu , 24, anlände till huset som Andrijano “Adinatoor” Mijanovics, 27, ex. Paret har tidigare haft ett stormigt förhållande sedan de träffade varandra under inspelningen av första säsongen. Relationen har varit så pass seriös att de båda till och med flyttat ihop med varandra och har tillsammans flera hundar.

Men trots att Adde i programmet berättar att Anna-Lisa är hans livs stora kärlek blir ord och handlingar motsägelsefulla då han bestämmer sig för att ha en trekant tillsammans med deltagarna Alexandra Nord och Lisa Jönsson. Och mycket riktigt, när Anna-Lisa väl stiger in i huset gör hon klart att det är för att säga upp kärleksrelationen med Adde.

– Jag är här för att förklara för Adde att det är slut och att vi framöver bara kommer att vara vänner, säger hon i programmet.

Adinatoor om känslorna för Anna-Lisa

Men för Adde verkar inte kärleken vara över och flera gånger under säsongens gång försöker han öppna upp kring hur han verkligen känner för sin ex-flickvän.

– Jag älskar henne. Det finns ingen som kan mäta sig med Anna-Lisa, säger Adde innan han accepterar att Anna-Lisa vill gå vidare. I stället för att försöka övertala henne om sin kärlek bestämmer sig Adde under en gruppdejt för att försöka göra det bästa av situationen – och vara vän med Anna-Lisa.

Men att känslorna skulle ha svalnat så här efter att säsongen spelats in är inte speciellt troligt. När Adde besöker podcasten Sweet but psycho av deltagarna Josephine Qvist och Elin Skog berättar han om uppbrottet:

– Mina känslor för Anna-Lisa var starka, de är starka. De kommer aldrig förändras och i dag känner jag samma starka känslor som jag gjorde därinne.

Ångrar ingenting i Ex on the Beach

Trots att Adde menar att han inte ångrar något som han gjort i huset medger han i podcasten att en trekant med två andra deltagare inte var det smartaste draget för att vinna tillbaka Anna-Lisa.

– Jag har förstått att man inte ska ligga med någon för att må bättre själv, eller för att man är rädd att bli sårad, säger han i Sweet but psycho.

SENASTE NYTT!