Andrijano "Adinatoor" Mijanovic nya kärleksbesked

Adenatoor

Ex on the beach-profilerna Andrijano "Adinatoor" Mijanovic och Anna-Lisa Herascu har haft ett av reality-Sveriges kanske mest stormiga förhållanden.
För Hänt berättar nu Adde om hur kärlekslivet ser ut idag – efter uppbrottet från exflickvännen.

Andrijano Mijanovic har gjort sig känd som Adinatoor under flera säsonger av Ex on the beach. I år är han återigen aktuell i tv-rutan, denna gång i kändisupplagan av programmet, i Dplay:s Celebrity Ex on the Beach. 

När Hänt når Adde känner han sig stolt över sin medverkan.

– Jag har kollat och det känns bra alltså. Jag känner att jag ser jävligt bra ut i tv, säger han.

Känslorna efter uppbrottet med Anna-Lisa

I den första säsongen som Adde medverkade i av programmet så träffade han ex-flickvännen Anna-Lisa Herascu och paret har under de senaste åren haft ett stormigt förhållande som de öppenhjärtligt delat med sig av på sociala medier. Adde och Anna-Lisa har haft ett så kallat på och av-förhållande men tillslut bestämde de sig för att gå skilda vägar på riktigt. Så hur ser egentligen Addes kärleksliv ut idag?

– Det går jävligt dåligt alltså. Jag är singel, jag har inte hittat någon eller jag letar inte. Jag har inte varit på jakt eller så, säger han.

Adde förklarar att att det till och med ligger så stilla att han i nu läget inte heller dejtar någon. Men detta är ett beslut som är självvalt då han haft annat att fokusera på.

– Nej, faktiskt inte. Jag känner mig bekväm med att vara själv nu. Jag älskar mig själv och koncentrera mig bara på mig själv nu.

Framtiden för kärlekslivet

Singellivet är dock inget som Adde planerar att stanna i för alltid. Även om han trivs bra med det nu så hoppas han finna sin stora kärlek längre fram och trivs bra i förhållanden.

– Men alltså det är jättenice att vara med någon. Jag har alltid varit en förhållandekille, jag har alltid haft förhållanden men sen har jag självklart haft något engångsligg också. Men alla tjejer jag har varit med har jag alltid haft en connetction med dem, säger han.

FOTO:: Linus Hallsenius/Dplay/Instagram

 

SENASTE NYTT!