Andreas oralsexsvek – bakom Haidars rygg: "Blir kåtare"

Andrea Norrman och Haidar Juma har flera gånger hamnat i svartsjukebråk på "Paradise hotel". I kvällens avsnitt väljer hon att gå bakom ryggen på sin partner – för att planera oralsex med deltagaren Kevin Astor Dahlström.

Relationen mellan Andrea Norrman, 19, och Haidar Juma, 24, på “Paradise hotel” är fortfarande oklar. Trots att Haidar vid flera tillfällen förklarat sin kärlek för Andrea, och paret flera gånger haft sex framför kamerorna, har han inte fått något gensvar på kärleksplanet. I stället har Andrea sagt att hon inte “har några känslor” för honom och gått vidare med att slicka sin vän Lisa Maria Jönsson, 22, i stjärten mitt framför alla på hotellet, och försöka inleda gruppsex tillsammans med Lisa, Kevin Astor Dahlström, 25, och Vanessa Oskarsson, 20.

I kvällens avsnitt kommer nästa svek. Bakom Haidars rygg pratar nämligen Andrea och Haidars närmaste vän på hotellet, Kevin, om att ha oralsex med varandra i smyg.

– På de senaste festerna har det varit lite sexuell stämning mellan mig och Andrea. Det är ju kul, men samtidigt gör vi ingenting för vi vill inte såra Haidar. Jag tror att han har mycket känslor för henne, men jag vet inte om hon känner samma sak, säger Kevin Astor Dahlström i programmet och fortsätter:

– Varje gång vi är på fyllan så ger vi varandra blickar, hon kommer fram till mig och viskar mitt öra “de sakerna jag kommer göra med dig…” och jag svarar tillbaka, att jag kommer slicka henne. Då blir hon ju ännu kåtare och då tänker jag “vad fan har jag sagt?”. Jag kan inte hålla på såhär. Om jag och Andrea fortsätter kåta upp varandra så vet jag inte hur länge jag kommer kunna hålla mig, då måste jag gå och prata med Haidar.

LÄS MER: Därför stoppades gruppsexet i TV3: ”Tycker inte det är okej”

Andrea Norrman har flera gånger meddelat att hon “inte har känslor” för Haidar Juma, men samtidigt står paret som partners på hotellet, har sex med varandra och spelar ihop. Efter svartsjukebråket förra veckan, har hon också börjat vända sig mer och mer till Kevin – med minst sagt intima förslag.

– Min och Haidars relation har svalnat lite. Jag har backat efter att han gjorde sitt svartsjukedrag för ett tag sen, för jag vill inte vara inblandad i sån slags drama. Kevin är absolut intressant, han är jävligt charmig, härlig och glad, säger hon i programmet.

Tidigare under säsongen hade Andrea oralsex med deltagaren Christopher Daubney. Foto: TV3

LÄS MER: Här slickar ”Paradise hotel”-deltagaren sin vän i stjärten

När Kevin Astor Dahlström senare berättar om sina oralsexplaner med Andra Norrman, inför sin partner Lisa Maria Jönsson, blir han dock avrådd från att fullfölja dem.

– Nu får ni fan hålla era könsorgan i styr, säger Lisa i programmet.

“Paradise hotel” sänds 22.00 i kväll, tisdag, på TV3 och Viafree.

Foto: TV3

Senaste nytt