LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Andreas Lundstedts kärlekslycka med Daniel Mitsogiannis

17 apr, 2020 
Kärleken sprudlar för Let's dance-deltagaren Andreas Lundstedt, som nyligen flyttade utomlands med pojkvännen Daniel Mitsogiannis.
Tillsammans packade de sina väskor och begav sig till sitt nya hem på varmare breddgrader.
Annons
Intervju med Andreas LundstedtBrand logo
Intervju med Andreas Lundstedt

Andreas Lundstedt, 47, och hans danspartner Tobias Bader, 34, är det första samkönade paret att dansa i TV4-programmet Let’s dance historia. Duon tränar nu stenhårt för att hålla sig kvar i tävlingen så långt som möjligt. Förutom att lära sig dansa tio-dans har den tidigare Alcazar-medlemmen nyligen genomgått en annan stor livsförändring. Han har nämligen flyttat utomlands med kärleken Daniel Mitsogiannis, 36.

Hur går kärlekslivet?

– Det går jättebra, jag bor i Grekland, säger Andreas till Hänt på pressträffen inför premiären av Let’s dance.

Andreas Lundstedt och Tobias Bader
Andreas Lundstedt och Tobias Bader tävlar i Let’s Dance 2020. Foto: TT

Oroas inte för hemlängtan

Det var i början av året som paret bestämde sig för att lämna Sverige och bege sig mot varmare breddgrader. Även om de numera är bosatta i Grekland så blir det en hel del pendlande för Andreas.

Annons

– Jag flyttade dit i januari men vi har lägenhet kvar i Stockholm för att jag jobbar ju hela tiden här men vi har våran bas i Grekland. Min kille är halvgrek så det är därför, vi har hus där, säger han.

Under våren ser det dock ut att bli mycket tid för artisten i Stockholm, detta på grund av sin medverkan i Let’s dance 2020. Men någon hemlängtan är han inte orolig för att få.

 – Nu tänker jag inte ens på det, jag saknar inte Grekland nu, förutom värmen. Och jag kommer ju att åka dit i sommar eller alltså dagen efter att vi åker ut, om vi åker ut, säger han.

Andreas Lundstedt och Daniel Mitsogiannis
Andreas Lundstedt och kärleken Daniel Mitsogiannis har flyttat till Grekland. Foto: TT

Andreas om stödet från kärleken Daniel

Även Daniel har planerat för att lämna Grekland bakom sig under stora delar av våren, detta för att finans på plats och stötta sin käraste.

Annons

– Han har sagt att sign me up varje fredag. Jag kommer!

Som det ser ut nu kommer dock ingen av deltagarna att kunna ha stöd av sina nära och kära i publiken under säsongen. Detta efter att TV4 gått ut med information om att alla deras program kommer att sändas utan publik på grund av COVID19.

”Vi tillåter inte varandra att gå för långt”

När Andreas Lundstedt gästade podcasten Berghagen och Tess, som Malin Berghagen och Tess Merkel driver, berättade han mer om sin kärlekslycka med Daniel.

– Han låter mig få vara precis den jag är. Jag kommer alltid vara lite disträ. Jag tappar fokus ibland och han låter mig göra det. Och när jag vill sjunga då sjunger han med mig, säger han i podcasten.

Tess, som tidigare ingått i popgruppen Alcazar tillsammans med Andreas, frågar i podcasten om Daniel är den vuxna i förhållandet. Vilket är något som Andreas menar stämmer men ändå anser bra.

FOTO: TT

Annons