LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Andreas Lundstedts kärleksbesked med nya pojkvännen Daniel

18 nov, 2018 
AvSarah Mansouri
Andreas Lundstedt kärleksbesked med nya pojkvännen
I somras träffade Alcazar-sångaren Andreas Lundstedt en ny kärlek. Nu berättar han för Hänt att han kan tänka sig att flytta från Stockholm för pojkvännens skull.
Annons

Alcazar är just nu ute på en sista turné efter 20 år som grupp. För Andreas Lundstedt, 46, har ett nytt kapitel påbörjats i hans liv, precis när kapitlet med Alcazar håller på att lida mot sitt slut.

Det var i somras det avslöjades att Andreas hade träffat kärleken i sitt liv – ingen mindre än Mello-stjärnan Daniel Mitsogiannis, 35, eller den grekiska guden som Andreas själv kallar honom.

När Hänt träffar honom på Diabetesgalan i veckan är han där i sällskap av sin partner, och Andreas verkar upp över öronen förälskad när vi pratar om hur deras kärlekshistoria egentligen började.

Så träffade Andreas Lundstedt sin pojkvän Daniel

– Han skrev till mig på Instagram där han har följt mig. Jag gillar ju att lägga upp knäppa klipp för jag är både knasig och kreativ. Jag älskar att leka med alla filter och emojis, även fast jag är vuxen! Vissa tycker det är väldigt kul och Daniel var en av dem. Så han kommenterade i alla fall en av mina Insta-händelser där jag gjorde någon Whitney Houston-låt och skrev typ “Måste verkligen bara säga att du är så himla rolig!” När jag såg att det tänka jag bara “Oh, hello there!” och insåg snabbt att det var Daniel Mitsogiannis, jag vet ju vem han är sedan innan!

Annons

Det visar sig att det inte faktiskt inte var på Instagram som de hade kontakt först, för de hade träffats tio år tidigare. Andreas berättar att det finns två sidor av den historien, men i hans historia så blir han dissad av Daniel första gången de ses.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var verkligen inga gnistor då. Men vi träffades på en krog precis när han hade gjort Melodifestivalen 2008 och jag tänkte direkt “Wow, där är han!”. Så jag försökte visa att jag var nyfiken på honom, men han gav mig bara ett hej, en sval blick och gick vidare. Så jag tyckte inte han visade något intresse alls!

Även fast kärlekshistorien hade kunnat börja redan för tio år sedan, är Andreas glad över att det inte hettade till ordentligt mellan dem förrän nu.

– Vi var i två helt olika liv då. Det var inte meningen att vi skulle träffas då, det var meningen att vi skulle träffas nu. Så jag är jätteglad för det, för vi var inte klara med oss själva, liksom med våra egna utvecklingar och resor. Vi behövde ha andra förhållanden innan för att det skulle leda upp till det här, säger Andreas och ler.

Annons

Framtidsplanerna: “Hoppas vi lever ihop hela livet”

För tillfället har paret ett distansförhållande eftersom att Daniel bor kvar i Norrköping och Andreas i Stockholm. Andreas tycker att distansförhållandet funkar rätt bra – det är ju ändå inte så långt mellan städerna och de ses ändå väldigt ofta. Mest tid tillbringar de hemma hos Andreas i Stockholm, men det har också varit en del besök i Norrköping.

– Jag har ju varit i Norrköping och känner verkligen att jag skulle kunna tänka mig att flytta dit! Det är en jättefin, mysig och pittoresk stad. Men sedan har vi insett att det kanske är skönare att bo i Stockholm. Alltså jobbmässigt hade jag kunnat bo i Norrköping, eftersom jag kan åka till Stockholm på en timme med tåg. Men jag tror det lutar mot, alltså om vi nu ska flytta ihop, att det blir Stockholm, säger Andreas till Hänt och avslöjar att paret faktiskt har en framtidsplan:

– Vi har sagt vi ska vänta ett år efter att vi träffades att ta beslut om vi flyttar ihop. Vi träffades ju för sex månader sedan, så om vi känner likadant om ett halvår så gör vi nog slag i saken. Men sedan kan ju allt hända. Det är ju inte bara att flytta ihop sådär, utan det handlar ju om att hitta lägenhet och fixa med sådant, så vi får se!

Annons

På frågan om det blir något giftermål vågar inte Andreas säga något om nu, men däremot är han väldigt lycklig i det nya förhållandet och hoppas att det kommer att vara livet ut.

– Det är helt sjukt att vi träffades bara för ett halvår sedan och jag har pratat om honom dom att vi varit ihop i flera år. Men det har gått fort och det går aldrig att jämföra ett förhållande med något annat – varje möte är unikt. Det låter verkligen som att vi kommer leva hela livet ihop och det hoppas jag att vi gör, för det känns så. Det känns så naturligt och vi har så kul tillsammans, säger Andreas och strålar.

FOTO: IBL/Eero Hannukainen

Annons