LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Andreas Lundstedts ärliga ord om Mikael Sandström

01 apr, 2020 
Andreas Lundstedts ärliga ord – efter nya avhoppet i Let's dance
Mikael Sandström valde att plötsligt avbryta sin medverkan i Let's dance 2020.
Nu ger tv-kollegan Andreas Lundstedt sin syn på det tråkiga beskedet.
Annons
Intervju med Mikael Sandström i Let's danceBrand logo
Intervju med Mikael Sandström i Let's dance

Årets säsong av Let’s dance har fått en minst sagt turbulent start. På grund av coronaviruset valde TV4 att sända det första programmet utan publik. De tråkiga nyheterna har sedan dess avlöst varandra. Efter beslutet om att inte ha någon publik kom beskedet att kanalen stoppat säsongens äldsta deltagare Siw Malmqvist, 83, från att delta. Anledningen var att de följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Premiären löpte på smärtfritt, men veckan efter kom ännu ett bakslag för programmet. Let’s dance ställs in. Detta på grund av flera misstänkta sjukdomsfall i produktionen. I stället avslöjade TV4 att man skulle sända ett specialprogram där flera artister bjudits in för att medverka.

I samband med fredagens avsnitt bjöd en av årets deltagare, Mikael Sandström, 62, på nästa chockbesked. Nyhetsmorgon-profilen hoppar av.

– Jag är bättre på sjukvård än på dans och det är viktigare att jag finns i vården och hjälper människor att jag finns på tv, sa han i programmet.

Annons

Tittarna tog emot Mikaels besked med sorg. I sociala medier förklarade tittare att de skulle sakna Doktor Mikael. Samtidigt förstod de hans beslut.

Intervju med Andreas LundstedtBrand logo
Intervju med Andreas Lundstedt

Doktor Mikaels starka svar till Andreas Lundstedt

I dagarna har även Let’s dance-deltagaren Andreas Lundstedt, 47, valt att ge sin syn på Mikaels plötsliga avhopp.

”Du är en sann hjälte, Mikael. All kärlek till dig”, skriver han till en hyllningsvideo som han publicerat på Instagram.

”Vi i Let’s dance kommer sakna dig och underbara, finaste Malin Watson”.

Mikaels danspartner Malin Watson, 47, svarar på inlägget:

”Åh vilken fin hyllningsvideo! Tack så jättemycket Underbara Du! Vi kommer sakna er också. MASSOR!!!!”, skriver hon.

Även Mikael har kommenterat Andreas starka hyllning.

”TACK Andreas  Det är just den här typen av omtanke om varandra , som gör att vi kommer att komma ut hela , på andra sidan av detta kaos med sinnena i behåll . Med en känsla av sammanhållning, istället för skräck för din nästa”.

I början av veckan beslutade TV4 att fredagens Let’s dance återigen ställs in och ersätts med ett specialavsnitt. Hur framtiden för programmet ser ut är i dagsläget oklart.

FOTO: TT

Annons