LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Andreas Lundstedt kärleksfulla ord till Tobias Bader

06 apr, 2020 
Andreas Lundstedt och Tobias Bader träffas inte just nu på grund av coronaviruset.
På Instagram skriver nu Andreas om saknaden efter sin danspartner.
"Men aj",skriver han.
Annons
Intervju med Andreas LundstedtBrand logo
Intervju med Andreas Lundstedt

Andreas Lundstedt och Tobias Bader blev med sin medverkan i Let’s dance det första samkönade paret att dansa i TV4-programmets historia. Ett beslut som verkligen var på tiden menar de två deltagarna.

– Det känns skitkul. Det är liksom nytt för Let’s dance och inte en dag försent, sa Andreas Lundstedt till Hänt innan programmet drog igång.

– Det öppnar upp mycket möjligheter. Det är kul i de här danserna. Föra och följa är ju egentligen bara en teknik man använder så det är skönt att det kan vara så här nu istället för kvinnosteg och manssteg. Det är något fint och bra liksom, sa Tobias Bader.

Ryktena i kulisserna

Det spekulerades kring att Andreas Lundstedt hade haft krav på att killen skulle vara heterosexuell – ett rykte han dementerade på pressträffen till programmet i mars. 

– Jag har aldrig sagt att det är viktigt för mig. Det som är viktigt för mig är att det inte spelar någon roll vilken sexuell läggning man har. Det är helt oväsentligt, sa han då och fortsatte:

Annons

– Jag ville dansa med den som var bäst för mig, TV4 rekommenderade Tobias Bader och jag sa ja. Jag känner till honom eftersom jag har flera gamla vänner; Pernilla Wahlgren, Sofia Wistam och Stina Wolter som har dansat med Tobias och då blev jag superglad att de sa hans namn.

Andreas fina ord till Tobias

Trots ryktena med Andreas krav om danspartner verkar han och Tobias hur som helst ha en fin relation. Detta har tittarna fått se både i programmet och på sociala medier, där de visat upp sin vänskap. Nu skriver Andreas om saknaden efter Tobias, då de inte dansar just nu på grund av coronaviruset.

”Vad kul att se @tv4letsdance jubileumsprogram ikväll! Men aj vad jag saknar att få fortsätta min tiodansresa tillsammans med Tobias Bader och er”, skriver han på Instagram.

FOTO: TT/Instagram 

Annons